En Sıcak Konular

"Gizli gündeme Osmanlı tokatı atın"

26 Ağustos 2010 21:30 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın 'evet' Oyunu artırmak için her yola başvurduğunu belirterek, Balıkesirlilerin gizli gündemi görüp referandumda AKP'ye bir Osmanlı tokadı atmalarını istedi.

Bahçeli, "Sanki 12 Eylül'de 22 Temmuz'da yaptığı seçimler gibi yeni yeni sosyal ekonomik vaadlerde bulunuyor. Ramazan ayında eğer oruçlu ise oruç ağzıyla yalan ve iftirada bulunuyor." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum öncesi yurt genelinde yürüttüğü 'hayır' mitinglerine Balıkesir'de devam etti. Bahçeli miting öncesi Balıkesir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan İsmail Ok ile makamında görüştü. Başkan Ok, Bahçeli'ye meşhur Yağcıbedir halısı, Balıkesir saat kulesinin bir maketini ve Balıkesirspor atkısı hediye etti. Daha sonra Balıkesir eski lunapark alanında yaklaşık 2 bin 500 kişiye seslenen Bahçeli, yerel seçimlerde partisinden İsmail Ok'u belediye başkanlığına seçen vatandaşlara teşekkür ederek başladı.

Başbakan Erdoğan'ı eğer oruçlu ise oruçlu ağzıyla yalan söyleyip, MHP'yi PKK ile ruh ikizine benzettiğini hatırlatan Bahçeli, iktidara geldiklerinde bunların hesabını tek tek soracaklarını söyledi. Başbakan'ın 8 yıldan bu yana hanedanlarıyla, yoldaşlarıyla milletin kanını emerek sömürdüğünü belirten Bahçeli, "Başbakan PKK işbirliği ile verdiği sözleri yerine getirmek için bir yol izi çiziyor, öbür taraftan da yolsuzluklardan başını kurtarabilmek için Yüce Divan'dan kendini sıyırabilmek için Anayasa Mahkemesi'nin ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapısını değiştirmeye çalışıyor. Bütün Oyun budur. Yoksa şu yollara, bilbordlara astıklarının hepsi bu işin üstüne bir örtü örtmüş, altında bu gizli gündemler var. İşte Balıkesirliler aşağıdaki gizli gündemi görün ve bugünkü AKP'ye bir Osmanlı tokadı atın." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandumda 'evet' Oyunu artırmak için her yola başvurduğunu iddia eden Bahçeli, hükümetin 22 Temmuz'da yaptığı seçimler gibi sosyal ekonomik vaadlerde bulunduğunu ifade etti. "PKK İle görüşen, pazarlık yapan kimler?" diye soran Bahçeli, şöyle devam etti: "Bunları niye saklıyorsun? Ama bir gün bunların hepsi açıklığa kavuşacak. O gün inanın, Cenab-ı Allah iktidarı nasip ettiğinde, 8 yıl içerisinde her gün AKP'nin yolsuzluklarını, rüşvetini, ver-sat kurtulcu anlayışını, kazan kazan Oyunlarını, Türkiye'yi okyanıs ötesine ve Avrupa Birliği'ne peş keş çeken zihniyetin hesabanı birer birer soracağız. O zaman PKK ile nerede, nasıl neler aracılığıyla hangi anlaşmaları ve işbirilğini yapanları tespit edip, milletimizle paylaşıp onları yüce divana göndermezsem namerdim. Başbakan Aydın'a geliyor, Adnan Menderes'i, Eskişehir'e gidiyor rahmetli Hasan Polatkan'ı, Samsun'a varıyor Kurumahmutoğlu'nu, Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu'nu istismar ederek 'evet Oyunu artırmaya gayret ediyor. İnsanlarımızın idam edildiği, özellikle ülkücü şehit Pelvanoğlu'nun son mektubunu alıyor, içinden milliyetçilikle ilgili sözleri dışardıya çıkarıyor, sonrada kalkıyor yutkunuyor, ağlamaklı bir sesle konuşuyor, ekrana bakıyor, oradan boncuk boncuk ağlama rolü yapıyor, karşısında da sulu gözlü bir Başbakan Yardımcısı var. Başbakan yutkundukça o hüngür hüngür ağlıyor. Meclis'te ne kadar AKP'li var, Başbakan ağladı ya alayı birden ağladı. Eğer bunların ağlama rolünü oynadıklarını farketseydim 50 NC ile selpak gibi kağıt mendil göndedirir kendilerine yardımcı olurdum."

Mitingin ardından Bahçeli, iftar programına katılmak üzere Bursa'ya hareket etti.

cha



Bu haber 758 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,939 µs