En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'ndan PKK'ya şartlı af sözü

25 Ağustos 2010 13:57 tsi
Kılıçdaroğlu PKK'ya genel af konusunda çelişkili açıklamalar yapıyor. Daha önce af konusunda geri adım atan CHP Lideri, yine affı gündeme getirdi. Bir şartla...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'PKK'ya genel af' konusunda yine çark etti!.. Geçtiğimiz Mart ayında grup başkan vekili sıfatıyla partisinin il kongresinde 'PKK'ya genel af' çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, dönemin Genel Başkan'ı Deniz Baykal'ın uyarısıyla geri adım atmıştı. Ancak Kılıçdaroğlu bugün aynı çağrıyı yineledi.

CHP Parti Meclis'i üyesi Mesut Değer'in, PKK'nın tüm kadroları için 'Genel af' çıkarılması gerektiği açıklamasına katılan Kılıçdaroğlu, bunun için bir şart koştu.

PKK'nın koşulsuz silah bırakması halinde 'genel affın' tartışılabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, bu görevin Meclis'e düştüğünü belirtti.

O KİTABIN TAKİPÇİSİ OLMAK GEREK

Dün akşam Kanal E televizyonunda canlı yayına katılan CHP Lideri ayrıca, Hanefi Avcı'nın yazdığı olay kitapla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kitabı okumadığını ve övgüyle bahsetmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Hanefi Avcı'nın görevdeyken böyle bir kitap yazmasındaki cesaretini kutladığını belirtti.

Kitaptaki iddiaların çok ciddi olduğunu söyleyen CHP Lideri, "Hanefi Avcı kitabı yazarken bakana iddialarla ilgili dilekçe veriyor. Bakan ise üstünü kapatıp dilekçeyi işleme koymuyor. Vahim olan bu. Herhangi biri yazsa tartışılabilirdi. Ama görevi başındaki bir emniyet müdürünün yazması çok ciddi bir durum. Takipçisi olmak gerek" çağrısında bulundu.

KİMSE BAŞBAKAN'DAN HABERSİZ KONUŞAMAZ

Terör olayında bir pazarlık götürüldüğünün belli olduğunu, bunu Başbakan'ın danışmanının söylediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Sayın başbakan da diyor ki, ‘Devlet görüştü hükümet görüşmedi.’ Devlet kim? Devlet diye bir şahıs var mı? Devlet bir kurumdur. Hiç kimse Başbakan’dan habersiz gidip konuşmaz, Sayın Başbakan dün itiraf etmiştir bunu" diyerek Erdoğan'ı kendi sözleriyle vurdu!



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,704 µs