En Sıcak Konular

Ünlü spor kulübü rehin kaldı

23 Ağustos 2010 12:52 tsi
Kamp yaptığı otelin ücretinin ödeyemeyen takım tam 50 saattir mahsur...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Zeytinburnuspor, kamp yaptığı Bolu'da konaklama ücretini ödeyemediği için rehin kaldığı otelde 50 saattir bekleyişlerini sürdürüyor.

14 gün önce kamp çalışmaları için Yıldız Termal Otel'e gelen Zeytinburnuspor hazırlıklarını tamamlayarak önceki gün otelden ayrılmak istedi. Fakat otel yönetimi, yaklaşık 28 bin TL tutarındaki otel ücretinin ödenmesini talep etti. Zeytinburnuspor takımı, paranın ödenmesi için kulüp yöneticileriyle irtibat kurmak istedi ancak bir türlü ulaşamadı. Takım otelde 50 saattir bekleyişini sürdürüyor.

Zeytinburnuspor Yardımcı Antrenörü Vural Kaya, 48 saattir beklediklerini belirterek, "Hala bir ses haber yok. Artık futbolcularım çok gergin dakikalara girdiler. Bundan sonra bu arkadaşlarımızı nasıl tedavi edeceğiz. Bizim için çok büyük sıkıntı. İlk akşam kaldık hadi olayın sıkıntısı vardı. Gece tertipledik biraz eğlendik. Dün akşamdan itibaren 12-13 tane oyuncum gelip ne zaman gidiyoruz çok sıkıldık dediler. Gözleri doldu ağlayacaklar. Bunlar çocuk. Bu tip sıkıntılara da alışkın değiller. Anneler babalar telefon açtılar. Biz gelelim borcunu ödeyip alıp gidelim dediler. İki günlük izin günleri vardı. Bugün saat 5'te tesislerde buluşup son hazırlıklarına başlayacaktık. Bu izin heba oldu. Çok gerginler inanılmaz sıkıntılar. Hiç kimsenin cebinde para kalmadı. Bu çocukların beyninden bunu nasıl sileceğiz bilemiyorum. Bu yönetimi de Allah'a havale ediyorum." diye konuştu.

Kaya, bu açıklamalar sonrasında kafalarının kopma ihtimalinin de bulunduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti;

"Şu açıklamalarımızla belki bizim kafalarımız kopacak. Türk futbolunun adaleti budur. Biraz fazla dik konuşan gerçekleri dile getirenler kolay kolay barınamıyor hiçbir kulüpte. Ben buradan gönül rahatlığıyla sesleniyorum. Kafamda kopsa, ayağımda kopsa bir daha bu işi yapmayacağımı bilsem yeter ki şuradaki 30 tane delikanlıyı Türk futboluna kazandırayım. Onları bir şekilde haklarını korayım. Böyle insanlar, böyle gençlerin elinden hangi spor dalı olursa olsun ellerini çeksinler yapmasınlar. Bu Ramazan ayında Allah'larında bulsunlar. Ben şuan görevimi bırakmaya hazırım. Onlarda bıraksınlar bende bırakmaya hazırım. Çocukların haklarını ödesinler bırakmaya hazırım. Kellemizi vermeye hazırız. Bütün herkese sesleniyorum bu tip insanları camianızın içine sokmayın. Bu insanlar nasıl dolaşacaklar. Ayıp günah. Zeytinburnu'nun yüzüne nasıl çıkacak bu adamlar."

Kaya, İstanbul'a döndüklerinde bu durumun sürmesi halinde bir takım protesto içerisinde bulunmayı düşündüklerini aktardı. Kaya, kulüp yöneticilerinden kimsenin gelmemesi durumunda kendi çabalarıyla para toplayıp otelden ayrılmayı düşündüklerini kaydetti. Kaya, şunları söyledi;

"Dün akşam gelen telefona göre 10.30'da geleceklerdi. Saat 11 hala gelen giden yok. 12'ye kadar süre verdik. Bu saate kadar gelmezlerse biz de kendi ölçülerimizle kendi eşimizle paralar bulacağız, senede imza atacağız bu çocukları buradan çıkartacağız. Gerekirse biz kalacağız ama çocukları buradan çıkartacağız. Bugün bu takımı buradan çıkartacağız."

Takım Kaptanı Caner ise böyle yöneticileri olduğu sürece Türk futbolunun ilerleyemeyeceğini belirterek, "3 gündür buradayız. Bu rezilliği yaşıyoruz. Böyle yöneticiler olduğu sürece Türk futbolunun ilerleme şansı çok azdır."diye konuştu.

İkinci kaptan Hakan Sayar da yönetim gitmediği sürece ne idmana ne de maçlara çıkacağını dile getirdi. Sayar, "Bunlar gidecekler. Bana diyecekler ki 1lira vermeden oynayacağız desinler, terimin son damlasına kadar oynarım. Bunlar olduğu sürece ne maça çıkar ne antrenmana çıkarım." İfadelerini kullandı.

cihan



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,213 µs