En Sıcak Konular

15 Nisan'da açıklamayacak!

0 0 0000 00:00 tsi
15 Nisan'da açıklamayacak! Erdoğan geçmiş dönemde "15 Nisan'da adayımızı açıklayacağız" demişti. Ancak MKYK toplantısında bu tarih değişti. Erdoğan, AKP'nin adayını daha sonra açıklayacak. İşte o tarih...

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bu hafta yapılacak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısını 18 Nisan'a kaydırarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce 15 Nisan olarak açıkladığı Cumhurbaşkanı adayı belirleme tarihini 18 Nisan'a çekti.

Edinilen bilgilere göre AKP MYK'nın dün gece Başbakan Erdoğan başkanlığındaki toplantısında Cumhubaşkanı adaylık süreciyle ilgili izlenecek takvim belirlendi. Daha önce 6 Nisan Cuma günü yapılması öngörülen MKYK toplantısı 18 Nisan tarihine ertelendi ve aday belirleme öncesi son toplantı olması kararlaştırıldı. Böylece AKP'nin Cumhurbaşkanı adayının belirlenme tarihi 18 Nisan'a kadar uzamış oldu. Başbakan Erdoğan, MKYK'yı 18 Nisan tarihine alırken 15-16 Nisan'da Almanya'ya yapacağı ziyareti de dikkate aldı.

MYK'da ayrıca Erdoğan'ın bu hafta gruplar halinde yapmayı planladığı milletvekilleriyle görüşmeleri de gelecek hafta yapılması kararlaştırıldı. Erdoğan, milletvekilleriyle görümeleri sürerken 11 Nisan'da il, belediye, kadın ve gençlik kolları başkanlarının da katılımıyla genişletilmiş bir teşkilat toplantısı yapacak.
MYK'da parti tarafından Cumhurbaşkanı adaylığı ve seçime yönelik yapılan anketler de Başbakan Erdoğan'a iletildi. Bu anketlerin Erdoğan tarafından değerlendirileceği bildirildi.

MYK toplantısında TMSF'nin Merkez Grubuna ey koyması olayı da gündeme geldi. Erdoğan, "Bu işin bizimle bir ilgisi yok" ifadesini kullandı.
 
Haber7



Bu haber 407 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,335 µs