En Sıcak Konular

Kurtulmuş'a iftarda saldırı

22 Ağustos 2010 10:14 tsi
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, WOW otelde verdiği iftar yemeğinde çirkin bir saldırıya uğradı.

Saadet Partisi'nin iftarında Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan taraftarları olay çıkardı. Otel önünde pankartlar ve düdüklerle protestolarına başlayan grup, iftar açıldıktan sonra da salonda olay çıkardı. Salonda Erbakan ve SP lideri Numan Kurtulmuş taraftarları karşı karşıya geldi. Yaşanan arbedeye polis müdahale etti.

Saadet Partisi'nin İstanbul Wow Otel'de düzenlenen iftarında olaylar çıktı. Edinilen bilgiye göre, Saadet Partisi'nin iftarı öncesi otel önünde toplanan grup, "Numan istifa, Hocaya sadakat şerefimizdir, Erbakan nerede biz oradayız" şeklinde sloganlar atarak tepki gösterdiler. Aynı grup iftar için gelen araçları da tekmeledi. Grup, burada kırmızı kart ve düdüklerle protestolarını sürdürürken, davetliler de salona geçti. Salonda Kur'an-ı Kerim okunması sırasında bir masada başlayan kargaşa kısa sürede salonun bir bölümüne yayıldı.

'Numan istifa" şeklinde sloganlar atan grubu partililere durduramadı. "Kur'an okunuyor yapılan ayıptır" ikazlarına rağmen grup sloganlarına devam etti. Daha sonra polis salona girerek grubu sakinleştirdi. Protestolar sırasında basın mensuplarına da grup tarafından tepki gösterildi.

Ezan okunmasının ardından bir süre sessizlik hakim oldu. İftarın ardından yaklaşık yarım saat sonra Erbakan'ın iftar için gönderdiği mesaj okundu. Mesajın okunmasının hemen ardından 'Mücahit Erbakan' sloganları atıldı. Yaklaşık 50 kişilik grup salonun ortasında toplandı. Erbakan taraftarları, "Numan istifa, Hainler gidecek başka yolu yok, Yönetim istifa" şeklinde sloganlar atarken, kargaşa salonun tamamına yayıldı.

Çıkan arbedede masalar devrildi. Bunun üzerine Numan Kurtulmuş salondan çıkarıldı, programın bittiği anons edildi. Salondaki olaylar üzerine güvenlik güçleri kavga edenlere müdahale etti. Kurtulmuş taraftarlarından bazılarının Erbakan taraftarlarına çatal ve bardak attıkları görüldü. Bunun üzerinde kavga daha da büyüdü. Grubun salondaki düdük ve sloganlarla tepkisi devam ediyor. Polis salonda geniş güvenlik önlemleri aldı.

cihan



Bu haber 571 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,433 µs