En Sıcak Konular

Baykal: Çok güzel bir görüşme oldu

21 Ağustos 2010 15:58 tsi
Deniz Baykal, referandum süreci öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için herhangi bir girişimi olmadığını belirtti.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, referandum süreci öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için herhangi bir girişimi olmadığını belirterek, ''Sayın Kılıçdaroğlu, görüşme arzusunu ifade ettiği noktada elbette bir araya geliriz. Şu anda planlanmış böyle bir görüşme gündemde yok, benim bildiğim kadarıyla ama her an böyle bir gelişme ortaya çıkabilir. Bunda şaşılacak bir taraf da görmüyorum'' dedi.

Eski milletvekili Mehmet Yüceler için Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazına katılan Baykal, camiden ayrılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baykal, bir basın mensubunun, Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın kitabına ilişkin sorusunu, ''Bu konuları sonra konuşuruz'' diyerek yanıtlamadı.

Deniz Baykal, ''Hüsamettin Özkan ile görüştüğünüz yönünde haberler var. Bu konuda bir şeyler söyler misiniz'' sorusu üzerine ise ''Evet görüştüm. İftar daveti aldım Sayın Özkan'dan. Ona katıldım. Zaman zaman görüştüğüm bir insandır Hüsamettin Bey. Çok tatlı, güzel bir görüşme oldu'' dedi.

''Referandum öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğiniz yönünde haberler var. Bunlar doğru mu''sorusuna da Baykal, ''Yarın ne olacağını bugünden söylemek mümkün değil. Benim Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmeyi talep eden bir girişimim olmadı. Sayın Kılıçdaroğlu, görüşme arzusunu ifade ettiği noktada elbette bir araya geliriz. Şu anda planlanmış böyle bir görüşme gündemde yok, benim bildiğim kadarıyla ama her an böyle bir gelişme ortaya çıkabilir. Bunda şaşılacak bir taraf da görmüyorum'' yanıtını verdi.

Baykal, ''referandum sürecinde yeterince faydalı çalışılmadığı'' konusundaki görüşünün sorulması üzerine, ''Bunları sonra konuşuruz'' dedi.



Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,759 µs