En Sıcak Konular

Atatürk Bulvarı trafiğe kapatılacak

20 Ağustos 2010 12:34 tsi
Başkent yolları, modern ve yepyeni asfaltlarla kaplanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Konya Yolu ve Atatürk Bulvarı'nda yarın gerçekleştirilecek asfalt serim çalışmaları nedeniyle trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Eskişehir Yolu'ndaki kazı ve asfalt kaplama çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, söz konusu bulvarda trafik akışının iki şerit üzerinden sağlandığını ifade ettiler. Yetkililer, başkentlileri mağdur etmemek için trafik yoğunluğunun azaldığı tatil günlerinde çalışmalarını yoğunlaştıracaklar. Asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, yarın Atatürk Bulvarı'nın Çankaya'dan Kızılay'a geliş yönünde Rixos Oteli ile Kızılay Meydanı arasında kalan yol, kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

Başkent'te trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı bulvarda zor bir çalışma gerçekleştiren ekipler, asfalt serimine yarın sabah saat 05.00'da başlayarak akşam 20.00'a kadar devam edecekler. Çalışma süresince, sürücüler, yönlendirme levhalarını takip ederek, alternatif güzergahları kullanabilecekler.


KONYA YOLU YEPYENİ ASFALTA KAVUŞUYOR

Başkent genelinde başlatılan asfalt seferberliği kapsamında Konya Yolu'ndaki asfalt serim çalışmaları nedeniyle 22 Ağustos Pazar gününden 26 Ağustos Perşembe gününe kadar saat 08.00 ile 20.00 arası Ankara'ya geliş yönündeki, Çevre Yolu Köprüsü ile Dikmen Kavşağı arasında kalan bölüm trafiğe kapatılacak. Akış ise karşı şeritten çift yönlü olarak sağlanacak.


ESKİŞEHİR YOLU'NDA ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

Asfalt ekiplerinin 24 saat kesintisiz bir şekilde çalıştığı asfalt yenileme çalışmalarının bir diğer ayağını oluşturan Eskişehir Yolu'ndaki kazı ve asfalt kaplama çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir Yolu'nun Ankara'ya geliş yönündeki çalışmalar nedeniyle trafik akışı iki şerit üzerinden sorunsuz bir şekilde sağlanıyor.


BAŞKENT'TE YOL SEFERBERLİĞİ

Asfalt serimi için en uygun mevsim olan yaz aylarında asfalt çalışmalarına hız veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent yollarında asfalt seferberliği başlattı. Uzun ömürlü ve modern görünümlü yepyeni asfaltlarla Başkent'in cadde ve bulvarlarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını da Ankaralıları en az mağdur edecek şekilde, uygun zamanda, süratli bir şekilde yürütüyor. Bu kapsamda Ankara'daki birçok bulvar ve caddeyi asfaltlayan ekipler, Başkent yollarında sürüş keyfini daha da arttırmak için 24 saat kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

cihan



Bu haber 565 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,319 µs