En Sıcak Konular

Gökçek: Allah'ın izniyle güçleri yetmez

17 Ağustos 2010 14:00 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Erdoğan gidecek Gökçek gelecek' şeklindeki duvar yazılarının CHP'nin aciziyetini gösterdiğini savundu.

Gökçek, "Akıllarınca Sayın Başbakanımla benim arama nifak tohumları sokacaklar. Allah'ın izniyle ona güçleri yetmez." dedi.

Gökçek, bir televizyon kanalında katıldığı programdan çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Geçtiğimiz gün Ankara'da bir duvara yazılan 'Erdoğan gidecek Gökçek gelecek' yazısı ile ilgili konuşan Başkan Gökçek bu yazıların CHP'nin aciziyetini gösterdiğini söyledi. Başbakan ile kendisinin arasını açmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Gökçek; "Duvar yazıları onların acziyetini gösteriyor. Akıllarınca Sayın Başbakanımla benim arama nifak tohumları sokacaklar. Allah'ın izniyle ona güçleri yetmez. Sayın Başbakanımızla aramda hiçbir zaman bir ihtilaf olmadı. Bundan sonra da olmaz. Böyle basit ayak oyunları kafalarına geçer rezil olurlar." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu düelloya davet ettiğini açıklayan Gökçek, bundan sonra kendisinin hesap soracağını söyledi. Kendisi hakkında bir yığın iddialarda bulunduğunu ancak birisini bile ispatlayamadığını kaydeden Başkan Gökçek, "Ben hesabımı seçimlerde verdim şimdi o hesap verecek." dedi.

"BAYKAL'LA KILIÇDAROĞLU'NU BİR KEFEYE KOYMAK MÜMKÜN DEĞİL"

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı dışlaması ile ilgili soruya Başkan Gökçek, Baykal ile Kılıçdaroğlu'nun mukayese edilemeyeceğini savundu. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bütün yıldızlarının döküldüğünü iddia etti. Gökçek şöyle devam etti; "Sayın Baykal ile Sayın Kılıçdaroğlu'nu bir kefeye koymak mümkün değil. Birisi karizma birisi sıradan politikacı. Bütün yıldızları döküldü. Ben söylemiştim bu kasaba politikacısı. Kelime haznesi sınırlı. Aynı konuda 4 defa aynı şeyi tekrarlıyor. Dünya görüşü yok. Bir tarafta Baykal bir tarafta bu. Yani mukayesesi yok."

Başkent doğalgazının iyi bir para ile özelleştirildiğini kaydeden Gökçek, bu durumdan mutlu olduğunu söyledi. Neredeyse kendilerinin dönemindeki fiyatın aynısını bulduğunu söyledi. 600 milyon liraya yüzde 80'i satılan Başken Doğalgaz için Gökçek, "Allah bereket versin." dedi. 

CİHAN

 



Bu haber 753 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,380 µs