En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu Doğu ve Güneydoğu turuna çıkıyor

17 Ağustos 2010 11:57 tsi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda seçilmesinin ardından ilk defa memleketi Tunceli’ye gidecek. Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos Çarşamba günü Genel Başkan olarak ilk defa memleketine giderek, Tunceli’de hemşerilerine seslenecek.

CHP Genel Başkanı, Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayacak gezisine 24 Ağustos’ta başlıyor. Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal’ın yumurtalı saldırıya uğradığı Van’dan başlayacağı turuna Batman, Bingöl, Elazığ, Tunceli ile sürdürecek.

CHP Genel Başkanı, Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayacak gezisine 24 Ağustos’ta başlıyor. Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal’ın yumurtalı saldırıya uğradığı Van’dan başlayacağı turuna Batman, Bingöl, Elazığ, Tunceli ile sürdürecek.

BAYKAL’IN YUMURTALI SALDIRIYA UĞRADIĞI VAN’A GİDECEK

CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, il kongresi için geldiği Van’da, taşlı ve yumurtalı saldırıya uğramıştı. Baykal’ın yumurtalı saldırıya uğradığı Van’a, CHP Genel Başkanı, 24 Ağustos Salı günü gidecek. Kılıçdaroğlu, Van Beşyol Meydanı’nda vatandaşlara seslenecek. CHP Genel Başkanı, aynı gün uçakla Batman’a geçecek.

İLK DEFA MEMLEKETİNDE

Kılıçdaroğlu, Batman’ın ardından 25 Ağustos Çarşamba günü Elazığ’a gidecek. Elazığ’da saat 11.00’de vatandaşlara seslenecek Kılıçdaroğlu, Bingöl’de de saat 14.00’te miting yapacak. Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Bingöl’den sonra Tunceli’ye geçecek. CHP Genel Başkanı, 25 Ağustos Çarşamba günü saat 16.30’da Tunceli’de Kışla Meydanı’nda miting yapacak.

KILIÇDAROĞLU’NA ÖZEL KARŞILAMA

Genel Başkan seçildikten sonra ilk defa memleketine gidecek Kılıçdaroğlu’na, Tunceliler özel bir karşılama yapacak. CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Güneş, Kılıçdaroğlu’nu havaalanında karşılayacaklarını, il sınırında da teşkilatın karşılamaya katılacağını ve konvoy oluşturacaklarını söyledi.
 
hurriyet

 



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,510 µs