En Sıcak Konular

Sezen Aksu'nun babası da 'evet' diyecek

17 Ağustos 2010 11:06 tsi
12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında 'evet' diyeceği için CHP MYK üyesi Süheyl Batum'un "Sazan Aksu" dediği ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya babası Sami Yıldırım sahip çıktı.

Referandumun seçim olmadığını, partiler üstü bir konu olduğunu söyleyen Yıldırım, anayasa değişikliğinin AK Parti döneminde yapıldığı için 'hayır' demenin yanlış olduğunun altını çizdi. Kızının 'mahalle baskısı' gördüğünü vurgulayan Yıldırım, "Herkes özgürce, inandığı şekilde oyunu kullanmalıdır. Demokrasinin gereği de budur." diye konuştu.

Sami Yıldırım,anayasa değişikliğipaketinde yer alan maddelerin hiçbirisine 'hayır' demenin mümkün olmadığını da kaydetti. "Her maddesine inanarak 'evet' diyorum. Halkın büyük bir çoğunluğunun desteğini alacak ve referandumda 'evet' çıkacaktır. Demokrasiye inanan, Avrupa normlarına uygun fevkalade güzel sonuçlar doğuracağına inandığım için 'evet' diyorum." ifadelerini kullandı. Yıldırım, ülkenin, milletin, devletin hayrına ve yararına olacak her işin içinde ve yanında yer almaktan zevk ve gurur duyduğunu dile getirerek şöyle devam etti: "Aklın yolu bir. Milletimizin birlik ve düzeni çok önemli bir husus. Bu bakımdan ülkemize zarar verecek her türlü kötülüklerden arınmak lazım. Büyük milletimizin sağduyu konusuna da inanıyorum. Oylamada büyük ekseriyetle 'evet' çıkacağına, demokrat açılımla ilgili konularda da hayırlı sonuçlar doğuracak çalışmalara büyük destek çıkacağına inanıyorum." 

zaman



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,648 µs