En Sıcak Konular

AK Parti şaşkın: Bunu biz yapsak...

17 Ağustos 2010 10:21 tsi
Ankara, siyasette önceki gün ilginç bir olaya sahne oldu.

AK PartiGenel Merkezi'nin çevresi başta olmak üzere, şehrin işlek caddeleri üzerindeki duvarlaraCHPGençlik Kolları üyesi bir grup tarafından, sprey boyalarla 'Tayyip gidecek, Gökçek gelecek' şeklinde yazılar yazıldı.

Suçüstü yapılarak gözaltına alınan gençleri karakoldan almaya, CHP Gençlik Kolları Başkanı Umut Tunç geldi.AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'yi fitne çıkarmaya çalışmakla suçlarken duvarları kirlettikleri için partiye para cezası kesileceğini duyurdu. AK Parti cephesi ise şaşkın. Genel görüş, "Aynı şeyi biz yapmış olsaydık, CHP ortalığı ayağa kaldırırdı." şeklinde. "Siyaset üretemiyorlar, duvarlardan ve sprey boyalardan medet umuyorlar." yorumları yapılıyor. AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, CHP'nin suçüstü yakalanmasına rağmen sessiz kalmasına tepki göstererek, "Söyleyecekleri sözleri kalmadı, tutar dalları kalmadı, siyaset üretemiyorlar, duvarlardan ve sprey boyalardan medet umuyorlar. Böyle genel başkana böyle gençlik kolları" dedi.

CHP'nin mazisinin 'ihanet senaryoları, komplolar ve ayak oyunlarıyla dolu' olduğunu söyleyen Suat Kılıç, "Genel başkan, siyasete bir seviye katmazsa, güçlü söylemler kurgulamazsa, gençlere kaliteli bir siyaset yolunda hedefler koyamazsa gençlik ne yapsın?" diye sordu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'suçüstü olay' hakkında ne düşündüğünü merak ettiklerini dile getiren AK Parti Grup Başkan Vekili, "Böyle bir şeyi AK Parti gençlik kollarından birileri, CHP'ye yönelik olarak yapsaydı neler söylenirdi? Ülkeyi ayağa kaldırırlardı." ifadelerini kullandı. Kılıç, şöyle devam etti: "Büyüklerinin ufuksuz, amaçsız, mefkuresiz siyasi çizgilerinin girdabında ellerinden gelen budur. Biraz Necip Fazıl, biraz Cemil Meriç okusunlar, sonra da Mehmet Akif'in kaleminden Asım'ın Nesli'ni okuyup anlamaya çalışsınlar." 

zaman



Bu haber 757 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,297 µs