En Sıcak Konular

CHP'deki referandum skandalını açıkladı

13 Ağustos 2010 11:25 tsi
CHP'deki referandum skandalını açıkladı Referandum sürecinde çalışmadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen, Deniz Baykal'ın sağ kollarından CHP İzmir Milletvekili Yılmaz Ateş, parti içinde alınan skandal bir kararı kamuoyuna duyurdu.

CHP İzmir Milletvekili ve Deniz Baykal döneminin genel başkan yardımcısı Yılmaz Ateş, partide referandumda çalışması gerekenler ve çalışmaması gerekenler şeklinde bir liste yapıldığını ve “hayır kampanyası”na destek vermesi halinde disiplin suçu işlemiş olacağını açıkladı.

Referandum sürecinde çalışmadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen CHP İzmir Milletvekili Yılmaz Ateş, parti içinde alınan skandal bir kararı kamuoyuna duyurdu.

ÇALIŞIRSAM DİSİPLİN SUÇU İŞLERİM

Best FM’den Hadi Özışık’ın sorularını yanıtlayan Yılmaz Ateş, CHP Yönetim Kurulu'nu sarsacak sözler sarf etti.  Ateş şunları kaydetti:  "CHP Genel Merkez'i, parti yönetim kurulu bir karar almış. Referandumda çalışacakların da, çalışmaması gerekenlerin de listesini yapmışlar. Benim adım listede çalışmaması gerekenler bölümünde yer alıyor. Çünkü eskiden Deniz Baykal ile Genel Başkan yardımcılığı yaptım. Şuanda referandum konusunda çarşıda, kahvehanede, sokakta vatandaşla konuşmak istiyorum ama eğer ben konuşursam disiplin suçu işlemiş olurum. Bu nedenle referandum çalışmalarından uzak kalıyorum."

KILIÇDAROĞLU TASFİYE ETMİŞTİ

Kaset skandalından dolayı genel başkanlıktan istifa eden Deniz Baykal’ın CHP’deki sağ kollarından olan Yılmaz Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçildiği kurultay sonrasında tasfiye edilen isimler arasında yer almıştı.

haber7



Bu haber 952 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,547 µs