En Sıcak Konular

MHP'li başkanın ruhsat çelişkisi

12 Ağustos 2010 17:00 tsi
MHP'li Pamukkale Belediye Başkanı Osman Akkulak'ın bu uygulaması çok konuşulacak türden...

MHP'li Pamukkale Belediye Başkanı Osman Akkulak'ın Pamukkale Kocaçukur mevkiinde "Ruhsatı yok yıkacağım" dediği yapılara bizzat kendisinin ruhsat verdiği ortaya çıktı.
Denizli'de Pamukkale Kocaçukur Bölgesi'nde yaptırılan yüzme havuzlarına, açılış töreni öncesi övgüler yağdıran Başkan Akkulak'ın protokolde kendine yer ayrılmadığı iddiasıyla tören yerinden ayrılarak havuzların kaçak olduğunu ve mühürleyeceğini söylemesinin ardından konuyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Başkan Akkulak'ın iddiasının aksine Pamukkale Belediyesi tarafından 2005 tarihinde Kocaçukur Mevkii'nde kafeterya, depo, gölet, termal havuzlar, soyunma, duş, wc ve satış birimlerinden oluşan yapıların tamamı için ruhsatını bizzat kendisinin imzasıyla verildiği ortaya çıktı. Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, aldıkları ruhsat çerçevesinde Aydın Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nun kararıyla onaylanan tadilat projesine uygun olarak tadilat ve tamirat işlerinin tamamlandığını söyledi. Oklu, "Dolayısıyla ruhsat gerektiren yeni bir imalat söz konusu değildir. Ayrıca yeni düzenlenen bu alanda ticari faaliyet amaçlı işletme ruhsatı alınması ile ilgili işlemler sürmekte olup, alan şu an itibariyle halkın kullanımına ücretsiz olarak açılmıştır." dedi.

Başkanı Akkulak havuzları açılış töreninde tesislere "Pamukkale'nin kurtuluşu" diyerek övgüler yağdırmış, ancak protokolde kendine yer ayrılmadığını ve açılışın siyasi şova dönüştürüldüğünü öne sürerek tören yerinden ayrılarak "inşaat ruhsatı yok mühürleyeceğim." demişti.


CİHAN



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,849 µs