En Sıcak Konular

Baykal Ankara'ya CHP heyeti Antalya'ya

12 Ağustos 2010 15:27 tsi
TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketi Antalya’ya giden CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumartesi Ankara’ya dönmeyi planlarken, CHP heyeti ise Antalya’ya gidecek.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Günaydın başkanlığındaki; Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Kırklareli Milletvekili Tansel Barış, Parti Meclisi üyeleri Hurşit Güneş ile Hülya Güven’den oluşan heyet 16 Ağustos Pazartesi günü Burdur’a, 19 Ağustos Perşembe’de Antalya’ya gidecek.

-BAYKAL’A HABER VERİLMEDİ-

Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Günaydın imzasıyla Burdur ve Antalya İl Başkanlığı’na, sorumlu milletvekilleri ve Parti Meclisi üyelerine program gönderildi. Edinilen bilgiye göre Baykal’a program hakkında bir bilgi verilmedi.

-ANTALYA ÖRGÜTÜ MASAYA YATIRILACAK-

CHP heyeti Antalya’da, ilde bulunan sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütleri ile temas kuracak. Bunun yanında, "Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin İl ve İlçe Örgütleri İle İlgili Çalışma Formu" uyarınca örgütleri inceleyecekler. İl ve ilçe örgütleri tek tek gezilerek mercek altına alınacak. Teşkilatların; sivil toplum örgütleri, basın ve halkla olan ilişkileri tek tek not edilecek. Belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının örgütle ilişkileri ve seçime yönelik çalışmalarının adeta çetelesi tutulurken; ilde, ilçede, beldede örgütlerin kurulu olup olmadığı araştırılacak. İl ve ilçe örgütlerinin meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri, medya ile ilişkileri sorulurken, partili belediye başkanı, belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin örgütle ilişkilerinin durumu, seçime yönelik çalışmalara katkıları da masaya yatırılacak.



Bu haber 505 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,470 µs