En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'ndan Aksu'ya sitem

12 Ağustos 2010 11:22 tsi
CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, "evet" oyu vereceğini açıklayan Sezen Aksu'ya da sitem etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın meydanlarda kendisine sürekli yapacakları icraatlarla ilgili kaynağı sorduğunu belirterek, "Sayın Başbakan o koltuğa oturduğum zaman görecek, kaynağını nereden bulduğumu" diye konuştu.

Referandum gezisini Aksaray 'da sürdüren Kılıçdaroğlu, Grand Otel'de soruları cevapladı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Biz resmi belgelere dayanarak hesabımızı kitabımızı yaptık. Bakın bugün Ramazan'ın birinci günü. Yoksulluğu sömürü haline getirmek hiçbir inançta yoktur. Ama sayın Başbakan yoksulluğu sömürü haline getirdiği için, yoksulları sömürdüğü için kaynağı nereden bulacaksınız, diye soruyor"

Kılıçdaroğlu, Aksaray kent merkezinde düzenlenen mitingde 2 bin kişiye hitap etti. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Siyasetci sözü değil, vatandaş Kemal 'in sözünü veriyorum. Hangi siyasi kul hakkı yiyecekse, karşısında sizin Kemal'i görecektir."

Kılıçdaroğlu, daha sonra Niğde'ye geldi. 7 bin kişiye hitap etti, Kılıçdaroğlu, "31 Ekim 2002'de Recep Bey Niğde'ye geliyor. Recep Bey diyor ki 'Biz her şeyi yapacağız, mutfağa gireceğiz fıstıklı helva yapacağız, millet yiyecek.' 8 yıl geçti Recep Bey 'e fıstıklı helva düştü vatandaşa ayva öyle mi?" diye konuştu.

Bu arada Kılıçdaroğlu, "evet" oyu vereceğini açıklayan Sezen Aksu'ya da sitem etti. Habertürk televizyonuna konuk olan Kılıçdaroğlu, "Sezen Hanım, beni üzmedi ama bunu söylememesi gerekiyordu. İyice ölçüp, biçip düşünüp konuşması gerekirdi" dedi. Kılıçdaroğlu, "Umarım Sezen Aksu'nun telefonları dinlenmiyordur" diye ekledi.

yenişafak



Bu haber 661 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,944 µs