En Sıcak Konular

Kemal Bey'in havuzlu villası ortaya çıktı

12 Ağustos 2010 08:12 tsi
Kemal Bey'in havuzlu villası ortaya çıktı CHP Lideri olduğu günden bu yana havuzlu villada oturmayacağını öne süren ve Başbakan Erdoğan’ı havuzlu villada oturmakla suçlayan Kılaçdaroğlu’nun, 200 bin TL’lik ‘havuzlu villasının’ varlığı kesinleşti.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villasının fotoğraflarına star ulaştı. Fotoğraflara göre Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villası, Balıkkesir’in Burhaniye İlçesi Pelitköy Beldesi’ndeki kooperatifte bulunuyor. İki katlı villaya şu an 150-200 bin lira değer biçiliyor. Villanın önünde de, büyük bir yüzme havuzu var.

 


 

DENİZE SIFIR, SÜPER LÜKS

star Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villasıyla ilgili ayrıntıları ve villanın fotoğraflarına ulaştı. Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villası, malvarlığında da yer alan İpekkum Yapı Kooperatifi hissesinde bulunuyor. Yaklaşık iki yıl önce kurulduğu ve üyelerinin ise milletvekillerinden oluşturduğu yapı kooperatifi, Balıkkesir’in Burhaniye İlçesinin Pelitköy Beldesi’nde bulunuyor. Denize sıfır olan arsanın çevresi zeytin ağaçları ile kaplı.

CHP’Lİ BAŞKAN:  200 BİN LİRA

CHP’li Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık da, Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villası olduğunu doğrulayarak, villaların bedelinin şu anda 150-200 bin lira civarında olduğunu söyledi. Kayacık, star’a yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Pelitköy’de yaşayan kardeşlerinin villa almasında kardeşlerinin rolünün olabileceğini bildirdi.

MİTİNG ARASI VİLLA ZİYARETİ

Kooperatifin başkanı eski milletvekili Ali Kemal Deveciler de Kılıçdaroğlu’nun kooperatife iki ylıl önce üye olduğunu doğruladı. CHP’li iki vekilin daha kooperatife üye oduğunu belirten Deveciler Kılıçdaroğlu’nun son Balıkesir mitingi esnasında inşaatı da ziyaret ettiğini anlattı. Deveciler kaba inşaatı biten 110 metrekarelik evlerin kura çekiminin de 21 Şubat 2009’da yapıldığını söyledi.

ŞİMDİ DE ‘NEREDEN BULDUN’ SORUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun havuzlu villası olduğuna yönelik açıklamasını 24’ün yayınına katılarak sürdürdü. Kılıçdaroğlu’na “Havuzlu villanı açıkla” diye soran, Kılıçdaroğlu’ndan ise villanın kooperatif hissesi olduğu yanıtı gelen Gökçek, “Benim villam halk villası, AK Partili’ler lüks villada yaşıyor diyemezsin. Hangi memurun 7 tane dairesi var. Bugün 2 tane dairesi olan memur var mı? Kooperatif için kredi aldım diyor. Krediyi ben mi ödüyorum, sen ödüyorsun” dedi. Gökçek’in son çıkışı sonrasında Kılıçdaroğlu’nun ne söyleyeceği ise merak konusu oldu. 

SSK’yı nasıl batırdığı belli oluyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Başbakan Erdoğan’ın hiçbir  suretle memur emeklisi olmadığını, Emekli Sandığından emekli maaşı alıyor olmasının memur emeklisi olduğu anlamına gelmediğini ifade ederek, ‘’Sayın Başbakanımız bir SSK emeklisidir. Daha farklı bir ifade ile işçi emeklisidir. İşçi emeklisi olarak emekli maaşı almaktadır. Ancak daha sonra, milletvekili olduktan sonra Emekli Sandığı ile ilişkilendirilmiştir’’ dedi. Dinçer, ‘’Kılıçdaroğlu, özellikle bu konuda yaptığı hatayla aslında SGK ‘da son zamanlarda meydana gelen değişmeleri ve emeklilikle ilgili mevzuatı iyi bilmediğini ortaya koyuyor’’ diyen konuştu. 

star

 



Bu haber 1,021 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,717 µs