En Sıcak Konular

SP, Ramazan'da meydanlara inecek

11 Ağustos 2010 21:03 tsi
Saadet Partisi, Ramazan ayında düzenleyeceği mitinglerle halktan "Evet" oyu kullanmalarını isteyecek.

Ramazan ayının başlaması ile referanduma yönelik siyasi kampanyalar, miting alanlarından iftar sofralarına yönelecek.

MHP'de referandum için "Ülken İçin Bir Oy'un var" sloganı çerç evesinde yürütülen kampanyada, MHP'li üst düzey parti yöneticileri Genel Başkan Bahçeli'nin görevlendirmesi ile kendilerine verilen bölgelerdeki propaganda faaliyetlerinde bulunacak.

Buna göre, TBMM Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, Genel Sekreter Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcıları Ümit Şafak, Bülent Didinmez, İsmet Büyükataman, Münir Kutluata, Deniz Bölükbaşı, Tunca Toskay, Metin Çobanoğlu, Mehmet Ekici, Recai Yıldırım, Faruk Bal, Semih Yalçın, Osman Çakır ve Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı tarafından gerçekleştirilen salon ve açıkhava toplantıları ile ziyaretler referanduma kadar aralıksız sürdürülecek.

Saadet Partisi ise referandum için Ramazan ayında düzenleyeceği mitinglerle halktan "Evet" oyu kullanmalarını isteyecek.

Partinin, "Kongre'den İktidara" sloganıyla yaptığı olağanüstü kongre sonrasında yaşanan tartışmalar nedeniyle başlayamadığı referandum mitinglerine Ramazan ayı ile birlikte başlayacak.

Saadet Partisi tarafından hazırlanan program çerçevesinde, Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve parti yöneticilerinin de katılımı ile Türkiye'nin birçok büyük ilinde gündüzleri miting, akşamları da sivil toplum örgüt yöneticileri ve vatandaşlarla iftar programları düzenlenecek.

Referandumda "Hayır" oyu kullanacağını açıklayan Demokrat Parti'de, Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk ve parti yöneticileri, Ramazan ayı boyunca Türkiye'nin çeşitli illerinde iki günde bir iftar programları düzenleyecek.

Buna göre Cindoruk ve ekibi, Ramazan ayı boyunca Trabzon, Samsun, Erzurum, Bursa, İzmir, Manisa, Mersin, Adana, Gaziantep, Elazığ, Antalya, Ankara ve İstanbul'da iki günde bir düzenlenecek programlara katılacak ayrıca söz konusu illerdeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. 

dunyabulteni



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,067 µs