En Sıcak Konular

AK Parti'li başkan sayısı 6 oldu

9 Ağustos 2010 16:57 tsi
Yerel seçimlerde Antalya'dan gelen haberle yıkılan AK Parti'de şimdi yüzler gülüyor...

AK Parti, yeni katılımlarla birlikte Antalya'nın Manavgat ilçesinde belde belediye sayısını 6'ya yükseltti.

AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, Çolaklı ve Taşağıl belde belediyelerinin katılımıyla partilerinin ilçede belediye sayısının 4'den 6'ya yükseldiğini söyledi. 29 Mart seçimlerinde partilerinin Ilıca, Side, Gündoğdu ve Evrenseki belde belediyelerini kazandığını belirten Tığlı, refarandum öncesi 2 belde belediye başkanının katılımıyla güç kazandıklarını kaydetti.

12 Eylül tarihine kadar Manavgat'ın 78 köyü, 9 beldesi ve 19 mahallesini tek tek dolaşacaklarını belirten Tığlı, halkın, anayasa değişikliği niçin evet vermesi gerektiğini, ev ev dolaşarak anlatacaklarını ifade etti. Tığlı, "Refarandum öncesi partimize katılımlar güç verdi. Parti rozetlerini Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılması katılımları daha da anlamlı kıldı. Refarandumu tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Seçkinlerin hukukundan, hukukun üstünlüğü için 12 Eylül'de 'evet' diyoruz." diye konuştu.

Yeter Söz Milletindir! sözünün ruhunu AK Parti'de gördüm

Demokrat Parti (DP)'den, refarandumda evet vermek için belediye meclisi üyeleriyle birlikte AK Parti'ye geçtiğini belirten Manavgat'ın Taşağıl Belde Belediye Başkanı Ahmet Alp, anayasa değişikliğinin ülkenin, demokrasinin çıtasını yükseltme adına tarihi bir fırsat olduğunu kaydetti.

Alp, "Referandumda evet oyu kullanmak için DP'den AK Parti'ye geçtim. 27 Mayıs 1960 askeri darbesi sonrası asılan Başvekil Adnan Menderes, bakanları Hasan Polatkan ve Fatin Rüşdü Zorlu'nun demokrat ruhlarını AK Parti'de buldum. Demokrasi şehidimiz Adnan Menderes'in 1950 seçimlerinde Yeter Söz Milletindir! sözünün erdemini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da gördüğüm için AK Parti'ye geçtim. 12 Eylül, ülke demokrasisinin ileri seviyeye çıkarılması adına tarihi gün." diye konuştu.

29 Mart yerel seçimlerinde CHP Manavgat Belediyesi (Şükrü Sözen), Oymapınar (Tevfik Güven), Sarılar (Mustafa Erkan Ersoy) ve Kızılot (Mustafa Keçer) olmuştu. MHP ise hiç belediye kazanamıştı.

CİHAN



Bu haber 761 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,361 µs