En Sıcak Konular

Beşiktaş'a bir dünya yıldızı daha...

3 Ağustos 2010 11:03 tsi
Ünlü oyuncunun kulüp başkanı sonunda ikna edildi...

Dubai'de yapımı bitien dünyanın en büyük hibodrumun inşaasını üstlenen iki büyük şirketten bir olan Mirhan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Demirhan, Robinho için devrede Siyah-Beyazlılar'ın Uluslararası İştişare Heyeti'nin de başkanlığını yapan Demirhan, yakın arkadaş olduğu Manchester City'nin sahibi Sulaiman Al-Fahim'i sambacı konusunda ikna etti.

Beşiktaş'ta Robinho sevdası bitmek bilmiyor. Guti ve Quaresma'yı alarak adeta şov yapan Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı starı alıp transferi noktalamanın peşinde. 2012 yılına kadar İngiliz ekibi Manchster City ile sözleşmesi olan ancak Brezilya'nın güçlü ekibi Santos'ta kiralık oynayan Robinho için girişimlerede bulunan Beşiktaş, bu transferi farklı bir kanaldan bitirme noktasına getirdi.

TAŞYAPI ile Mirhan Holding ortaklığında Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'de inşaası biten dünyanın en büyük hibodromunun yapılmasında büyük rol oynayan Mirham Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Demirhan, sambacının Siyah-Beyazlı formayı giymesi için bizzat devreye girdi. Santos'un City'nin istediği rakamı verememesi yüzünden yeniden İngiltere'ye dönmek zorunda kalan Robinho'ya kulübü yıllık 6 milyon euro ödemek istemiyor.

Beşiktaş sponsorların desteğiyle bu parayı vermeye hazır. Daha önce Brezilyalı yıldızı kiralamaktan yana olmayan City Demirhan'ın devreye girmesiyle yumuşamış durumda. Beşiktaş'ta Uluslararası İstişare Heyeti'nin başkanlığını yürüten Ali Demirhan, Arap dünyasıdaki yakın ilişkilerini kullanarak Manchester City'nin Dubaili sahibi Sulaiman Al-Fahim'i Robinho'yu kiralamaları konusunda ikna ettiği öğrenildi. 27 yaşındaki forvetin artık Türkie'ye gelmemesi konusunda hiç bir engelin kalmadığı belirtiliyor.

Quaresma ve Guti'nin bitirilmesinde büyük rol oynayan Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu İngiltere'de bu transferde son prüzleri gidermek için masaya oturacağı da  gelen haberler arasında.

bugün

 

 




Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,026 µs