En Sıcak Konular

YAŞ üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti

1 Ağustos 2010 13:43 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyeleri, Atatürk mozolesine çelenk koydu.

Yüksek Askeri Şura toplantılarının başlamasının ardından verilen öğle arasında kurul üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki heyet, YAŞ Üyeleri yazılı çelenki Atatürk'ün mozolesine konulmasının ardından İstiklal Marşı'nı söyledi.

Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne gelen YAŞ üyeleri adına Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Başbakan Erdoğan, şunları yazdı:

"Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıldönümünü iştirak ettiğimiz bu dönemde, ülkemizi daha demokratik, daha istikrarlı, daha güvenli, daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara hazırlamanın milletçe özverili mücadelesi içindeyiz. Milletimizin gözbebeği olan Tük Silahlı Kuvvetlerimiz de, ülkemizin güvenliği için fedakarca hizmet veriyor. Bütün kurum ve kuruluşlarımızın ortak bir dayanışma duygusu içnde hareket ediyor olması, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefine ulaşma yönündeki azmimizi ve ümidimizi artırıyor. Değişen, dönüşen yenilenen şartlar karşısında daima hazırlıklı yenilenen şartlar karşısında daima hazırlıklı ve donanımlı olan Türk Silahlı Kuvvetleri'miz açısından Yüksek Askeri Şura çalışaları büyük önem taşımaktadır. Bu inançla Ağustos 2010 Yüksek Askeri Şura çalışmalarının ülkemize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hayırlı olmasını temenni ediyorum."
 
cihan



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,133 µs