En Sıcak Konular

Dünya'nın önde gelen kanalları, Erdoğan ile canlı yayın yapacak

1 Ağustos 2010 12:50 tsi
AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın, 11 Ağustos günü Rize'de yapacağı miting sonrası, dünyanın önde gelen televizyon kanalları ile Güneysu ilçesindeki evinden canlı yayın yapacağını söyledi.

İl Başkanı Karal, AK Parti Rize Teşkilatının, referandum sürecinde halkı bilgilendirme toplantıları kapsamında İyidere ilçesinde partililerle bir araya geldi. Karal, "Yapılacak olan referandum, Türkiye'nin daha demokratik bir ortama gidebilmesi adına büyük önem arz etmektedir." dedi.

Anayasa değişikliğine dair birçok ayrıntıyı referandum süreci içerisinde halka anlatmaya çalışacaklarını ifade eden Karal, "AK Parti olarak bugüne kadar gücümüzü hep milletten aldık. Onlar adına söz söyledik, onlar adına iş yaptık. Aziz milletimiz için yaptığımız Anayasa değişikliğinin oylanacağı referandumla milletimizin kararına başvuracağız. Biz inanıyoruz ki halkımız 12 Eylül tarihinde en doğru kararı verecektir. Burada bütün siyasi partilerin genel seçim veya yerel seçim boyutunda, sanki bir partinin güven oylamasıymış gibi direk partizanca söylemler ifade etmeleri elbette ki doğru yaklaşımlar değil. Türkiye'nin geleceği adına Türkiye'nin ilerdeki günlerinde daha demokratik ortamlar oluşturulması adına parti ayrımı yapılmaksızın 'Evet' denmesi gerekir." diye konuştu.

Ayrıca, Karal, 10 Ağustos Salı günü dünyanın önde gelen Amerikan ve Suudi Arabistan televizyon kanallarının Rize'ye geleceğini, Başbakan Erdoğan'ın 11 Ağustos Çarşamba günü Rize'de yapacağı miting sonrası, bu kanallarla Güneysu ilçesindeki evinden bir saatlik bir canlı yayın yapacağını söyledi.

cihan



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,617 µs