En Sıcak Konular

Alperen Ocakları: Her gelişme öncesi aynı oyun sahneleniyor

29 Temmuz 2010 11:55 tsi
Alperen Ocakları: Türkiye'deki her iyi gelişme öncesi aynı oyun sahneye konuyor...

Alperen Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ayetullah Geçen, Türkiye için her hayırlı gelişme öncesi kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekerek hiçbir ülkücünün derin güçlerin oyununa gelmeyeceğini, etnik tartışmalara girmeyeceğini söyledi.

Ayetullah Geçen, Cihan'a yaptığı açıklamada, İnegöl ve Hatay'da yaşanan olaylarla ilgili olarak sağduyu çağrısı yaptı. Ülkenin refaha kavuşacağı her olumlu gelişme öncesi, İnegöl ve Hatay'da yaşanan etnik tartışmaların ortaya çıkarıldığına yaşandığına dikkat çeken Geçen "Alperen ocakları bu tür olaylara alet olmayacak. Derin güçlerin maşası olmayacak. Bu tür olayların anladığımız kadarıyla her Türkiye'nin düzlüğe çıkmaya çalıştığı günlerde, refaha ulaşmaya başladığı günlerde gerçekleştiğini gözlüyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ocaklarımızda 'etnik çatışmalara katılmama' yönünde kesin kararımız var. Şuna dikkat çekmek istiyorum. Ülkenin huzura kavuşacağı her dönemeç, her girişim öncesinde bu tür provakatif eylemler oluyor. Öcalan'ın yaptığı açıklamanın yaşandığını görmekteyiz. Biz kesinlikle bu tür çatışmaların karşısında duracağız. Kürtler kardeşimizdir" dedi.


"CHP'NİN 'HAYIR' DEDİĞİ HER İŞİN GERÇEKLEŞMESİ HAYIRLIDIR"

Ayetullah Geçen, yeni anayasa paketini desteklediklerini açıkladı. 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referanduma ' evet' diyeceklerini belirten Geçen, "Namlusunu halkı çevirmiş tanka selam durmam" diyen Muhsin Yazıcıoğlu, bu referandumda de evet dememizin referansı olacak. MHP, CHP ve BDP şerde ittifak ederek mazilerine ittifak etmektedir." diye konuştu. Geçen, 12 Eylül'ün 30. yıl dönümünde Türk halkının kendi darbesini yaparak darbenin hesabını soracağını belirterek, şöyle devam etti: "Anayasa değişikliği istenilen oranda gerçekleşmese de buna destek çıkacağız. Bu destek AK Parti'ye değil, yeni Anayasa paketine verilmektedir. 12 Eylül darbesi sırasında, en büyük mağduriyeti yaşayan şehitlerimiz ve şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun hatırı için 12 Eylül'deki referanduma 'evet' demek zorundayız. MHP, CHP ve BDP 'hayır' cephesinde buluşarak şerde ittifak etmekte ve mazilerine ihanet etmektedirler. CHP'nin 'hayır' dediği her işin, her değişikliğin gerçekleşmesinde hayır vardır. Biz Alperenler olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 'evet' için çalışacağız."

 
cihan



Bu haber 574 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,916 µs