En Sıcak Konular

Bozdağ: Şehitlerimiz ve gazilerimiz başımızın tacıdır

28 Temmuz 2010 20:12 tsi
AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Bize bu ülkeyi kanlarıyla canlarıyla emanet etmişlerdir." dedi.

12 Eylül'de anayasa değişikliğinin halkoyuna sunulacağı referandum çalışmaları için Yozgat'ta ziyaretlerini sürdüren Bozdağ, Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Bozdağ burada yaptığı açıklamada, şehit ve gazilerin bu ülkenin birliğini, dirliğini, bağımsızlığını ve bütünlüğünü koruyan, ileriye daha güçlü kalmasına imkan sağlayan, bu ülke için mücadele eden, ülkenin bütünlüğü için canlarını seve seve feda insanlar olduğuna dikkat çekti.

Bozdağ, şunları söyledi: "Bizim hem şehitlerimizin dul ve yetim ailelerine hem de gazilerimizin ailelerine şükran borcumuz var. Minnet borcumuz var. Onlara karşı bu borçlarımızı bir biçimde ödeyebilirsek bundan büyük bir mutluluk duyacağız. Onların emanetlerine sahip çıkabilirsek, onlara karşı vazifemizi biraz olsun kendimiz yapmış olarak kabul edeceğiz. Bugün de Yozgat Şehit Aileleri Derneğimizi ziyaret ettik. dernek başkanımız, üyeleri ve şehit yakınlarımızla hasbıhal ettik. Dernek başkanımız sürekli bizle irtibat halinde. Yani sıkıntı ve sorunları olduğunda, bizim çözmemiz gereken konu olduğunda sürekli takip ediyor. Zaten önümüzdeki günler içersinde bu konuları da kapsayacak bir çalışma var. O çalışma ile ilgili de dernek başkanımızın da bir faksı oldu ve biz de bunu İçişleri Bakanlığımıza ilettik. O çalışma içerisinde Yozgat şehit ailelerimizin de katkısı olmuş olacak. Şehitlerimizin yetimleri ve gazilerimiz için eşitlik ve genellik ilkesini aşacak şekilde pozitif ayrımcılık yapılacak ve onları daha fazla koruyup kollayacak kanunlar bu insanlarımız için hak konumuna getirilecek."

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altınok, AK Parti Grup Başkanı Bekir Bozdağ'ın fırsat buldukça derneği ziyaret ettiğini belirterek, "Bekir bey her fırsatta Yozgat'a geldiğinde mutlaka derneğimizi ziyaret ederek, sıkıntımız olup olmadığını sorar. Kendisinden Allah razı olsun, ayrıca derneğimizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ederim." dedi.

Bozdağ'ın dernek ziyaretine AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

cihan

 



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,757 µs