En Sıcak Konular

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

28 Temmuz 2010 10:35 tsi
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap "367 saçmalığını ortaya atan Kanadoğlu ile AK Parti arasında da mı işbirliği vardı?"

Hüseyin Çelik,Başbakan Erdoğan ile dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın anlaştığı ve 27 Nisan E-Muhtırası'nın da AK Parti'yi iktidara getirmek için verildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

AK Parti Genel Merkezi'nde Hüseyin Çelik tarafından yapılan açıklamada CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu'nun dün bir televizyon kanalındaki iddialarına 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan ile Yaşar Büyükanıt anlaştı iddiasına ölüler bile güler. Bunlara en hafif ifade ile pes denir, aynı mantıkla gidilirse 367 saçmalığını ortaya atan Kanadoğlu ile AK Parti arasında da bir işbirliği mi vardı, böyle bir mantık olur mu? Kılıçdaroğlu'nun bu komplo kurma mantığına ne denir bilemiyoruz' dedi.

Ne Genelkurmay Başkanlığı kurumsal olarak ne de Sayın Büyükanıt bireysel olarak muhtıra olduğuna dair bir söylem için de olmamıştır. Bu yüzden Ak Parti herhangi bir suç duyurusunda bulunmamıştır.

Biz Başbakan ne zaman gerekli görürse Genelkurmay Başkanı’nı davet eder ve görüşür.

DOLMABAHÇE’DEKİ GÖRÜŞME SAKLI DEĞİL

Herhalde sayın başbakan her seferinde bu görüşmelerini tutanak altına alıp deşifrelerini Sayın Kılıçdaroğlu’na göndermek zorunda değildir. Dolmabahçe’deki görüşme gizli saklı bir görüşme de değildir. Görüşmede hiçbir şekilde Sayın Büyükanıt’ın eşiyle ilgili bir konu gündeme gelmemiştir.

Bugüne kadar emekli olan tüm Genelkurmay Başkanlarına zırhlı araç alınmıştır. Bu olağanüstü bir uygulama değildir. Sayın Büyükanıt’ın hükümet tarafından ödüllendirildiği iddiası abesle iştigaldir.

“BU İDDİAYA ÖLÜLER GÜLER”

Sayın Kılıçdaroğlu 27 Nisan bildirisinin hükümeti tekrar iktidara getirmek için kurgulandığını iddia etmiştir. Bu zavallı iddiaya pes diyorum. Bu iddiaya ölüler güler. Bu iddiaya göre 367 saçmalığını ortaya atan Sabih Kanadoğlu, bu iddiayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıyan CHP ve malum kararı veren anaya Mahkemesi de Ak Parti’yi iktidara getirmek için çıkar işbirliği yapmış demektir.

DUBAİ ANLAŞMASI

Sayın Kılıçdaroğlu Sayın Ali Babacan’ın yapmış olduğu anlaşmayı ağızlarına sakız yapmışlardır. 2003 yılında Sayın Babacan Amerikalılarla bir anlaşma imzalamıştır. Bu anlaşmada Türkiye kendisini hiçbir siyasi kayır ile sınırlandırmamıştır. Yapılan incelemede 8,5 milyar dolar kredi veya 1 milyar dolarlık hibeye gerek olmadığı kararına varılmıştır.

“BAHÇELİ AĞZINI BOZMA SEANSINA DEVAM EDİYOR”

Sayın Bahçeli Sayın Başbakanı etnik bölücülükle suçlayarak ağzını bozma seansına devam etmektedir. 

Bizde Sayın Bahçeli’nin sarf ettiği küfürler yoktur. Bize küfredenlere aynı şekilde karşılık vermeyeceğiz, milletin vicdanına havale edeceğiz.

35. MADDE TARTIŞMASI

Dün sayın CHP sözcüsü yaptığı açıklamada 35. maddeyi bütün olarak kaldırma niyetinde olmadıklarını söyledi. Öyle anlaşılıyor ki bu maddeyi tamamen kaldırmaya hazır değiller.

CHP bunu hep yapmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu hep bir çıkış ortaya koymakta ama sonra herhalde partisindeki ağabeyler, onları uyarmaktadır ve bir tavır değişikliği yaşanmaktadır.

ATALAY İLE KORG. BEK’İN CENAZEDE BULUŞMASI

Bir komutanla Sayın İçişleri Bakanı bir araya geldiği zaman “bu tutuklananlar listesindedir” diye yakasına yapışacak hali yok herhalde.

Türkiye bir hukuk devletidir ve bu işleri yargı yapar. Bu durumda polis, kırsal alanda ise jandarma savcının emrinde görevlendirilir.

EVETÇİ CHP’Lİ BAŞKANIN DİSİPLİNE SEVK EDİLMESİ

Bunu yapan partinin demokrasi anlayışı halk tarafından sorgulanacaktır.



Bu haber 997 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,947 µs