Balyoz gecesi | " /> Balyoz gecesi | "/>

En Sıcak Konular

Balyoz gecesi

27 Temmuz 2010 01:36 tsi
Balyoz gecesi Ankara, Pazar gecesi Başbakanlık Resmi Konutu’nda gerçekleşen gizli bir görüşmenin peşinde koşuyor. Görüşme saat 23.00’te gerçekleşti. Sır gibi saklanan görüşmenin aktörleri Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Başbuğ. İyibilgi sır zirveyi

Ankara'nın kulağı delik gazetecileri dün gün boyunca tek bir sorunun peşinde koştu: Pazar gecesi Erdoğan Malatya’dan döndüğünde neden evine gitmedi? Resmi Konut’una giderek ne yaptı?

Soruya değişik yanıtlar verildi. İddialardan birisi Genelkurmay Başkanı Başbuğ’la bir görüşme yapıldığıydı. Ancak kimse bu iddiayı doğrulayamadı ve bu yüzden yazılmadı.

iyibilgi o bilgiyi doğruladı ve Türkiye’de Erdoğan-Başbuğ gizli zirvesini açıklayan ilk haber kaynağı oluyor. iyibilgi bu haberi gece yarısı 01.40'ta veriyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Pazar gecesi Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’la sürpriz bir şekilde bir araya geldi.  Malatya’dan saat 22.00'de’Ankara’ya dönen Erdoğan evine giderken sürpriz bir karar değişikliğiyle Başbakanlık Resmi Konutu’na geçti.

Genelkurmay Başkanı Başbuğ da Resmi Konut’a geldi ve ikili arasındaki sır görüşme başladı. Balyoz davasında 25’i muvazzaf general dahil 102 asker için yakalama emrinin hemen ertesinde gerçekleşen görüşmede YAŞ da gündeme geldi. Görüşme gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Erdoğan, Başbuğ’la görüşmesinin ardından iki bakanıyla bir araya geldi.

Bu bakanlar en kritik görüşmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ve Balyoz davasıyla ilgili bakan olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin’di. Erdoğan Pazar gecesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmaya devam etti. Ancak Erdoğan’ın Başbuğ’la tam olarak ne konuştuğu öğrenilemedi. Bu görüşmenin detaylarının da Dolmabahçe’de Büyükanıtla yapılan görüşme gibi uzun bir süre açığa çıkmayacağı düşünülüyor.

 www.iyibilgi.com özel



Bu haber 1,621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,474 µs