En Sıcak Konular

'Deco'yu Galatasaray'a getiririm!'

26 Temmuz 2010 09:49 tsi
Chelsae'nin Portekizli starının menajeri Jozsef Szalma konuştu...

Başkan Adnan Polat'ın iyi bir oyun kurucuya ihtiyacımız var demesi  üzerine Adnan Sezgin harekete geçti . Gözler maestroya  çevrildi. Macar menajer, Türkiye'yi çok sevdiğini, en son Beşiktaş ile görüştüklerini belirterek, Galatasaray'a müjdeyi verdi.

Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala zirve yarışı verecek olan takımların transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Özellikle son yıllarda adı başta Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Brezilya asıllı Portekizli star Deco'nun ismi yeni büyüklerin gündemine oturdu.  Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Polat Almanya'da Fenerbahçe ile oynanan dostluk maçından sonra Sarı-Lacivertli yöneticilere, "Çok eksiğimiz var. Mutlaka bir 10 numara gerek" demişti. Bunun üzerine arayışlara geçen Adnan Sezgin'in listesinde Chelsea'de forma giyen Deco'nun da yer aldığı iddia edildi. Gazeteniz BUGÜN, Premier Lig'de top koşturan tecrübeli orta saha oyuncusunun Macar menajeri Jozsef Szalma'ya ulaştı.

Deco için Türkiye'den bir teklif aldınız mı sorusuna Szalma, "Türkiye'den son olarak 4 ay önce teklif aldık. Beşiktaşlı yöneticiler bana Deco'yu takımlarında görmek istediklerini iletti. Birkaç kez de idarecilerle temasa geçtik fakat sonra bizimle irtibata geçmediler ve bu transfer de gerçekleşmedi" ifadelerini kullandılar. Tecrübeli oyuncunun menajeri, "Türkiye'yi çok seviyorum. Galatasaray'dan bir teklif gelirse elimden geldiğince yardımcı olurum. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe maçlarını takip etmeye çalışıyorum. İşim gereği çok sık seyahat ediyorum. Yakında Türkiye'ye de geleceğim" şeklinde konuştu.
Öte yandan Galatasaray henüz kampa katılmayan Brezilyalı oyuncusu Elano'nun satmanın yollarını aradığı ve bir kaç takımla temasa geçtiği de gelen haberler arasında. 

DECO KİMDİR?

Brezilya doğumlu olmasına karşın Portekiz Milli Takımı forması giyen tecrübeli oyuncu Corinthians'ta bir sezon oynadıktan sonra Benfica'ya geldi. 1999'da Porto'ya geçmesinin ardından 2002-03 sezonunda Mourinho ile zirveye çıktı ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 2004'te Barcelona'ya transfer oldu. Rijkaard onu savunmaya yönelik oynattı. Geçen yıl Chelsea'ye geçen 31 yaşındaki Deco, sezon sonunda "Bu takımda kalmak istemiyorum" dedi.

bugün



Bu haber 628 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,064 µs