En Sıcak Konular

Fatih Akyel ve Recep Öztürk tahliye edildi

24 Temmuz 2010 11:22 tsi
Şike iddialarına ilişkin olarak 71 kişi hakkında açılan davada tahliye edilen ve tutuklu bulundukları cezaevinden çıkan eski futbolcu Fatih Akyel ile futbolcu Recep Öztürk'ü, çok sayıda yakını sevinç gösterileriyle karşıladı.

Beyoğlu 3. Ağır Ceza Mahkemesince dün yapılan duruşmada haklarında tahliye kararı verilen 34 tutuklu sanık içinde bulunan eski futbolcu Fatih Akyel, tutuklu bulunduğu Metris Kapalı Cezaevi çıkışında, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Kaldığı cezaevindeki memurlara teşekkür ve koğuştaki arkadaşlarına da selam ileten Akyel, daha sonra kapsamlı bir basın açıklaması yapacağını ifade etti.

Akyel, ''Bizim burada suçsuz olarak yattığımızı herkes anlayacak. Bize sunulan iddianameyi basına sunacağız. Herkes okuyup anlayacak. Hepimizin beraat edeceğini düşünüyorum'' dedi.

-RECEP ÖZTÜRK-

Tahliye edilenlerin arasında bulunan futbolcu Recep Öztürk de bir iftira nedeniyle cezaevinde olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Böyle bir durumla hiçbir ilgim yok. Sahanın içinde biri olarak sahanın dışında olup bitenlere nasıl müdahale edebilirim'' dedi.

Özgürlüğüne, ailesine ve çocuklarına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu anlatan Öztürk, ''Hakkımı helal etmiyorum'' dedi.

Eski futbolcu Fatih Akyel ile futbolcu Recep Öztürk, cezaevi çıkışında yakınlarından oluşan çok sayıda kişi tarafından karşılandı. Akyel ve Öztürk'e sarılan yakınları, meşaleler de yakarak sevinç gösterisinde bulundular.

Dava kapsamında, Erkan Ergün, Ali Rıza Gültekin, Recep Öztürk, Temel Eyüpoğlu, Fatih Akyel, Ali Kemal Genç, Savaş Polat, Murat Cicim, Metin Korkmaz, Muttalip Kandemir, Faik Demir, Ferdi Tatlı, İskender Aycan, Ramazan Taşkara, Mustafa Bedir, Celal Berber, İbrahim Öztürk, Hakan Korkmaz, Alişen Kandil, Mahir Murat Mermer, İhsan Yazıcı, Mustafa Bankoğlu, Mehmet Volkan Terlik, İzzet Atmaca, Şekip Elik, Rıfat Engiz, Özgür Yıldırım, Uğur Demirhan, Servet Yılmaz, Celil Sağır, Hamit Gizlen, Ahmet Günay, Ahmet Pişkin ve Fatih Akarsu tutuklu bulunuyordu.



Bu haber 888 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,237 µs