En Sıcak Konular

'PKK, 12 Eylül referandumunu baltalamak istiyor'

22 Temmuz 2010 10:12 tsi
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, kritik 12 eylül referandumu öncesi bazı güçlerin, PKK'yı kullanarak ülkeyi karıştırmak istediklerini belirtti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şube Başkanı İhsan Duyar da PKK'nın Türkiye'nin her kritik süreci öncesinde terörü artırarak, ülke üzerinde oyun oynadığını ifade ederek vatandaşları sağduyuya davet etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, son günlerde artan şehit sayısının kendilerini üzdüğünü belirtti. Uykularının kaçtığını kaydeden Coşkun, Türkiye için kritik 12 Eylül referandumu öncesi ülke üzerinde oyunlar oynandığına dikkati çekti.

Referandumun olumlu sonuçlanması durumunda zararlı çıkacağını bilen PKK'nın, ülke üzerinde oyun oynadığını ifade eden Coşkun, "Her şehit haberi biz şehit ailelerini üzüntüye boğuyor. Gözümüze uyku girmiyor. Bu terör olayları 12 Eylül'ü engellemek için yapılan saldırılardır. PKK ve dış güçler, Türkiye'nin güçlenmesini istemedikleri için terör olaylarını artırarak şehit sayısını artırmaya çalışıyorlar. Bunlar birer provokasyondur. Bu provokasyonlar, PKK'nın bir oyunu olduğundan böl, parçala, yönet stratejisini izleyerek ülkemizi bölmek istiyorlar. Bunu da hiç bir zaman yapamayacaklar. Teröre bir an önce çözüm bulunması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi Başkanı İhsan Duyar da terörün amacının, kritik günleri sabote etmek olduğunu belirterek, şehit sayısının azaltmanın tek yolunun dağa çıkmayı engellemekle olacağını dile getirdi.

Terörün, 20 senedir Türkiye'nin başına bela olduğunun altını çizen Duyar, vatandaşları sağduyuya davet ederek, "Şehit sayısı kritik süreçlerde artıyor. Terör azdırılıyor. Terör, ülkemizin 20 yıldır başının belası. Terörün bitmesi için tek çözüm çaresi dağa çıkmaları engellemekle olacaktır. Bunu yapabilirsek terör bitecektir." şeklinde konuştu.

cihan



Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,555 µs