En Sıcak Konular

Erdoğan-Kılıçdaroğlu görüşmesi meyvelerini vermeye başladı

20 Temmuz 2010 12:45 tsi
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen hafta içinde Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)'nde yaptığı görüşme meyvelerini vermeye başladı.

Ankara'nın metropol ilçelerinden CHP'li Çankaya ile AK Partili Elmadağ belediyeleri, asfaltta işbirliği yapma kararı aldı. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Lozanpark'ta yaptıkları protokolle atıl durumdaki Elmadağ Asfalt Şantiyesi'ni birlikte işletme kararı aldı. Elmadağ Belediyesi'nin atıl durumdaki asfalt şantiyesini Çankaya Belediyesi işletecek. Çankaya Belediyesi, bunun karşılığında Elmadağ Belediyesi'ne yılda 750 ton asfalt verecek.

Çankaya ile Elmadağ Belediye meclislerinde alınan kararlar doğrultusunda her konuda işbirliği arayışına giren başkanlar, iki komşu ilçe belediyesi olarak dostluk ve dayanışmanın artırılmasını sağlamak amacıyla ilk etapta atıl vaziyetteki asfalt plentini ortak kullanma kararı aldı. Cadde, sokak sayısı ve ihtiyacın az olmasından dolayı işletme maliyeti yükselen Elmadağ Belediyesi Asfalt Şantiyesi, bu protokolle atıl kalmaktan kurtuldu. Her türlü bakım onarımı yapıldıktan sonra Çankaya Belediyesi tarafından işletilecek olan şantiye, Elmadağ'a yılda 750 ton asfalt kazandıracak.

Alacaatlı Asfalt Tesisleri'nin ardından Elmadağ Asfalt Şantiyesi'ni hizmete sunmaya hazırlanan Çankaya'nın asfalt ihtiyacını rahatça karşılayacaklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Elmadağ ile yapılan işbirliğinin iki ilçenin sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Ankara ve çevresindeki ilçelerde yerel hizmetlerden tarıma pek çok alanda işbirliği arayışına girdiklerini belirten Başkan Tanık; "Komşu belediyelerle dayanışma için olarak birbirimizi ayakta tutmak, halkımıza hizmeti kendi olanaklarımızla götürmek zorundayız." dedi.

Elmadağ'da yaptıklarını ve yapacaklarını aktaran Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ise işbirliği protokolüyle atıl kalan asfalt şantiyesinin yeniden Elmadağ'a kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


cihan



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,565 µs