En Sıcak Konular

Bakan Çelik'ten şok açıklama!

18 Temmuz 2010 21:12 tsi
Bakan Çelik'ten şok açıklama! "PKK'ya mayın satanlar da bize dedektör satanlar da aynıdır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Türkiye'de yaşayan halkın birbirine düşürülmeye çalışıldığına dikkat çekerek, "PKK'ya mayın satanlar da bize dedektör satanlar da aynıdır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt'da Van ilçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nın açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada demokratik açılım konusuna değinen Çelik, "Demokratik açılımdan MHP de BDP de rahatsız oldu. Biz aşırı kürt milliyetçiliğine de aşırı Türk milliyetçiliğine de karşıyız. Geçmiş yıllarda PKK'lılar özerk bir bölge istiyorlardı Şu anda ise artık ne PKK'lıların ne de Öcalan'ın böyle bir isteği yok. Türkiye'den ayrılmak istemiyorlar. PKK'ya mayın satanlar bize de dedektör satanlar aynıdır. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar" dedi.

CHP'nin AK Parti ile ilgili yolsuzluk iddialarına da yanıt veren Çelik, "Hangi hükümet mensubuyla ilgili 8 yıllık dönemde yolsuzluk tespit ettilerse derhal mahkemeye başvursunlar. Eğer yolsuzluk olduğunu iddia ediyorsanız ve mahkemeye vermiyorsanız suça ortak oluyorsunuz demektir. Aynı suçu siz işliyorsunuz demektir. Bunların yaptığı resmen çamur at tutmasa izi kalır mantığıdır. Eğer elinizde gerçekten belgeler varsa gidip mahkemeye baş vurun" şeklinde konuştu.

Muhalefetin Anayasa değişikliğine hayır demesinin halkçılık olmadığını ve ülkenin karına olmayacağını açıklayan Çelik, "Ancak ben inanıyorum ki halkımız sandığına gidecek ve evet oyunu kullanacak. Demokratikleşme ve ekonomik ilerleme birbirine paraleldir. Eğer bir ülkede Demokrasi yoksa o ülkede ekonomi de iyi olmaz. Sadece peynir ekmek ve fakir zengin edebiyatı yapmakla olmuyor. Halkın özgürlüğü yokken karnı tok olsa neye yarar. Biz hem halkımızın refahını yükselteceğiz hem de özgürlüğünü artıracağız" dedi.

habertürk



Bu haber 858 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,275 µs