En Sıcak Konular

GİK uyardı: Saadet bölünebilir!

18 Temmuz 2010 19:47 tsi
Saadet Partisi GİK: Kongrenin yenilenmesine yönelik girişimler bölünmelere neden olabilir.

Saadet Partisi, kongreden sonra ilk Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısını gerçekleştirdi. GİK sonrasında yapılan açıklamada, kongrenin yenilenmesine yönelik girişimlerin partililer arasındaki muhabbetti azaltacağı, kırgınlıklara neden olacağı, birlik ruhunu olumsuz etkileyeceği ve bölünmelere neden olabileceği uyarısında bulunuldu.

GİK toplantısında alınan kararlar partinin internet sitesinde açıklandı. GİK toplantısında, 11 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen "Kongreden İktidara" hedefiyle yapılan kongrenin, coşkulu ve geniş katılımlı yapılmasından dolayı, teşkilatlara teşekkür yazısının gönderilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

GİK'te genel seçimlerin yaklaşmasından dolayı başta genel merkez başta olmak üzere tüm teşkilat kademelerinin seçim stratejileri konusunda hazırlıklara başlaması istendi.

GİK toplantısında oybirliği ile alınan kararlar arasında, kongrenin yenilenmesine yönelik girişimlerin Milli Görüş mensupları arasında muhabbeti azaltacağı, kırgınlıklara neden olacağı, birlik ruhunu olumsuz etkileyeceği ve bölünmelere neden olabileceği uyarısında bulunuldu. Bu hususta delegelerin ve parti mensuplarının bilgilendirilmesi ve delegelerin bu konuda daha hassa bir tutum benimsemelerine tavsiye edilmesi kararlaştırıldı. Kongre sonrasındaki süreçte herkesin itidale davet edilmesi, kardeşlik hukukunu zedeleyecek maksadını aşan söz ve davranışlardan kaçınılması görüş olarak benimsendi.

Partiyi kongreye götürmek isteyen Yüksek İstişare ve Onur Kurulu'nun, partiye katkılarının alınabilmesi için genel başkanın gerekli temaslarda bulunması ve kurul üyelerinin çalışmalara davet edilmesine karar verildi.

cha



Bu haber 671 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,267 µs