En Sıcak Konular

MHP, Barış Manço’nun ‘Hayır’ şarkısını referandumda kullanacak

16 Temmuz 2010 17:40 tsi
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Barış Manço ’nun ‘Hayır’ şarkısının referandumda kullanılmaya devam edeceğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Antalya İl Başkanlığı’nda partililerle biraraya geldi. MHP’nin referandumdaki ‘hayır’ kampanyasına ilişkin toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Didinmez, Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço’nun, babasına ait ‘Hayır’ şarkısının MHP'nin kampanyasında kullanılmasına karşı çıkmasını değerlendirdi.

Barış Manço’nun yıllar önce kaleme aldığı şarkının bugün yaşananlara çok uygun düştüğünü söyleyen Bülent Didinmez, “Rahmetli Barış Manço, Türk milletine malolmuş, hakkın rahmetine kavuşmuş, mekanı cennet olsun değerli bir sanatçı. Millete malolan güzel şarkılarını da milletin bir mensubu olan ülkücüler, MHP’liler bir kampanya esnasında kullanacak. Tartışmaya da gerek yok. Şarkılar tutuldukları yerlerde insanların dilinde tekrarlanır durur. Biz de bu şarkıyı seviyoruz, 'yüzbin kere hayır hayır'ı milyon kere 'hayır hayır' demek suretiyle sokaklarda söyleyeceğiz” dedi.

Erdoğan'ın MHP ile terörle mücadele konusunda görüşülmeyeceği söylemlerini de değerlendiren Bülent Didinmez, Başbakan ve bu söylemde bulunan AK Partililerin yalan söylediklerini iddia etti. Asıl görüşmek istemeyen tarafın MHP olduğunu dile getiren Didinmez, şöyle dedi: “Yalan söylemek 'Elhamdülillah müslümanım' diyen hiç kimseye yakışmaz. MHP dosdoğru insanların, ülkesini karşılıksız sevenlerin, vatanı için canını verenlerin partisidir. Ahlaklı insanların partisidir. MHP'lilere çamur at izi kalsın mantığıyla atacakları çamurun izi kalmaz. Hiçbir MHP'li de kalmaz ama çamur atanın seviyesizlik ve ihanete destek izi ölene kadar yüzlerinden eksilmeyecektir.”



Bu haber 855 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,683 µs