En Sıcak Konular

Caddebostan'ı rahatlatan haber: 3 kişinin katil zanlısı yakalandı

14 Temmuz 2010 22:38 tsi
Apartman toplantısı cinayetleri zanlısını 155 ihbarı yakalattı...

KADIKÖY Caddebostan'da Balık Adamlar Kulübü'ndeki apartman toplantısını basarak yönetici Yıldırım Aziz Sünder ile eşi Nesteren Sünder'i tabancayla öldüren, bıçakla ağır yaraladığı mali müşavir Erhan Eraslan'ın da ölümüne neden olan eski yönetici Kemal A, 155'e gelen ihbar sonucu Erenköy'de otomobilinin içinde yakalandı.

155 Polis İmdat hattına akşam saatlerinde, 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralandıktan sonra kaçan ve yaralağı kişilerden birinin de ölümüne neden olan Kemal A'nın, Erenköy'de bir otomobilin içerisinde oturduğu yönünde ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis, kısa sürede belirtilen yere giderek, otomobilin etrafını sardı. Yapılan kontrolde otomobildeki kişinin Kemal A, olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Kemal A, polis merkezine götürüldü. Eski yöneticinin ilk ifadesinde, olaydan sonra otomobiliyle İstanbul'un farklı semtlerinde dolaştığını ve otomobilde yatıp kalkarak polisin kendisini bulmasını güçleştirdiğini söylediği belirtildi. 

Kemal A, buradaki ifadesinin ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.  Erenköy'deki Unan Apartmanı sakinleri 4 Temmuz Pazar günü, bina yönetimini profesyonel bir şirkete devretmek için bir araya gelmişti. Detay Yönetim isimli şirketin kurucu ortağı Erhan Eraslan, sunum yaptığı sırada içeriye eski yönetici Kemal A girmiş ve yönetici Yıldırım Aziz Sünder ile eşi Nesteren Sünder'i silahla öldürmüştü. Eski yönnetici, balıkadam eğitmeni M. Halit Esen ile Erhan Eraslan'ı da komando bıçağıyla yaralamış, dururu ağır olan Eraslan da kaldığırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

hurriyet



Bu haber 584 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,029 µs