En Sıcak Konular

Gazetecilerin twitter kavgası

14 Temmuz 2010 13:55 tsi
Ahmet Hakan'ın Mehmet Barlas için yazdığı cümleler Canan Barlas'ın sert tepkisi ile karşılaştı, gazete yazarları kapıştı!

Ahmet Hakan'ın twitter'da "Mehmet Barlas malümatfüruş'un tekidir" yazmasıyla sanal kavga yaşandı. Barlas'ın eşi Canan Barlas, "En soysuz insanlar kendileri olmayanlardır" diye yazınca, büyüyen tartışmaya Barlas'ın kızı Ela Barlas, Akşam yazarı Oray Eğin ve Nazlı Ilıcak da katıldı.

Mini blog sitesi twitter, dün akşam Ahmet Hakan ve Barlas ailesinin arasında ateşli bir sanal kavgaya sahne oldu. Her şey, Ahmet Hakan'ın twitter'da saat 18'de Mehmet Barlas'ı bilgiçlik taslıyor olmakla suçlamasıyla başladı.

Ahmet Hakan: Buradan açıkça ilan etmekte bir beis görmüyorum: mehmet barlas malümatfüruş'un tekidir.

Canan Barlas: Ahmet Hakan sahibinin sesi... Cumhuriyet tarihinin en önemli devşirmesi... Ahmet Hakan'ı annesi babası görünce hatırlayabiliyor mu? En soysuz insanlar kendileri olmayanlardır. Onları devşirenler de öyledir çünkü. Degisimi devsirmeyle karistiranlara ne demeli?

Ahmet Hakan: Az önce Annem aradı. "Oğlumu Canan Barlas'a ezdirmem" dedi... Ne varsa yine annemde var. aldık mı başımıza belayı... İşimiz yoksa şimdi Türkiye'nin en ilkeli ailesi ile uğraş. Ne şanslı adammış şu Mehmet Barlas... Keşke evli olsaydım, bana dil uzatanlara cevap verecek bir eşim olurdu. ama olduğ mu şöyle Canan Barlas gibi olmalı... Lafı kodu mu oturtmalı. Fakat onca havaya, onca afra tafraya karşın, azıcık sıkışınca hemen elin bele konup "ne dedin sen? ne dedin sen? çat" yapılması kaç puan?

Ela Barlas (Mehmet-Canan Barlas çiftinin kızı) : Aydın Doğan Nişantaşı'nda Ertuğrul Özkök'e Kabe'de rehberlik eden Ahmet Hakan, kimliğini arka sokaklarda arıyor. Ahmet Hakan yüreğin varsa Mehmet Barlas için yazdıklarını sütununda yazsana... Ahmet Hakan ona buna bulaşanfuruşun tekidir.!

NAZLI ILICAK VE ORAY EĞİN DE KATILDI

Karşılıklı yazışmalar üzerine Nazlı Ilıcak da şunları yazdı: "Düşüncemi soranlara: Mehmet 40 yıllık can dostum. Çocuklarımız ve torunlarımız arkadaş. Barlas ailesini severim"

Ahmet Hakan'a destek veren Oray Eğin de kavgaya karışanlardan oldu: "Hazırlıklı ol @ahmethc birazdan konu komşu, eş dost, damat gelin saldırıya geçer barlas ailesi. Düzeyleri de malum. Ya devşirmenin sözlük karşılığı Barlas değil mi? Mecbure neden bahsediyor"


gazeteciler



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,360 µs