En Sıcak Konular

Vali'den Özdemir açıklaması

7 Temmuz 2010 18:28 tsi
Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, hakkında tutuklama kararı çıkan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir ile iddialara cevap verdi.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın görevlendirdiği özel yetkili savcı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bir telefon konuşmasında adının geçmesi ile ilgili bilgileri yalanladı. Bilici, Orhan Özdemir ile kendisinin herhangi bir görüşmesi olmadığını açıkladı.

Kayseri'de ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanan dönemin Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in çete lideri olduğu iddia edilen Türker Horoz ile yaptığı telefon görüşmesinde 'Gelişmeleri Vali Bey'le de görüşeceğim' ifadeleri ile ilgili Vali Bilici'den yalanlama geldi. Vali Mevlüt Bilici, Orhan Özdemir ile herhangi bir görüşmesinin olmadığını söyledi. Bilici, "Valilikten kasıt bensem öyle bir görüşmem olmadı." dedi.

Bünyan ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Mevlüt Bilici, kaymakamlarla yaptığı İl İzleme Kurulu toplantısının çıkışında, gazetecilerin dönemin Emniyet Müdürü Orhan Özdemir'in çete lideri olduğu iddia edilen Türker Horoz ile telefon görüşmelerindeki 'Vali Bey ile görüşeceğim' sözlerini sorması üzerine, böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi. Bilici, "Valilikten kasıt bensem öyle bir görüşmem olmadı. Zaten öyle bir konularda ilgili herhangi birimin beni araması mümkün değil." diye konuştu. Vali Bilici, daha sonra Bünyan ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

cihan



Bu haber 652 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,598 µs