En Sıcak Konular

Fenerbahçelilere rahat yok!

7 Temmuz 2010 09:57 tsi
Dünya Kupası'nın yıldızları arasında yer alan Lugano'nun sözleşmesindeki madde Fenerbahçelileri çok üzecek. Geçen sezon sarı lacivertli ekiple sözleşme yenileyen Uruguaylı, 3.5 milyon euro getirirse serbest kalacak.

Yönetim, geçen sezon İtalya’da kendine takım bulamayan ve geri dönüş yapan defans oyuncusuyla kontrat yapabilmek için yeni sözleşmeye ‘3.5 milyon Euro getirirse serbest kalır’ maddesi koydu..Bu haberi okuyan hiçbir F.Bahçeli artık ‘rahat’ olmayacak.. Çünkü takımın emniyet supabı Diego Lugano, istediği an ceketini alıp sarı-lacivertli kulüpten ayrılabilir. Nasıl mı?

Geçen sezon sözleşmesi bitince İtalya’da kulüp aramaya başlayan başlayan ve özellikle Lazio’yla görüşen Uruguaylı, istediği rakamları veren kulüp bulamayınca geri döndüğü F.Bahçe’de krallar gibi karşılanmış, sözleşmesi yenilenmişti. Peki nasıl oldu da Lugano, hemen imzayı attı.. F.Bahçe’den sezon içerisinde Güiza’nın aldığı para olan 3.5 milyon Euro’yu isterken 2.5 milyon’a nasıl ‘Tamam’ demişti. Şimdi Lugano’nun sözleşmesinde bulunan ve sır gibi saklanan madde ortaya çıktı.

En büyük hayâli Avrupa’daki büyük takımlarda oynayarak kariyer yapmak olan Lugano, geri dönüşünde yönetimle yaptığı ilk toplantıda 2.5 milyon Euro’ya evet derken şu istekte bulundu: “3.5 milyon Euro getirirsem, giderim.”


MENAJER FIGER YİNE DEVREDE
Ve bu konuda kesin kararlı olduğunu söylediği yönetim, taraftarın ve camianın kelimenin tam anlamıyla hayran olduğu Diego Lugano’nun gitmemesi adına bu şartı istemese de kabul edip, sözleşmesine madde olarak koydu. Madde esasında çok kısa ama sarı-lacivertlilerin ‘uzun vadeli’ planlarına büyük darbe vurabilir. Çünkü Lugano’nun menajeri Juan Figer..

Ayrıca yıldız isim, kaptanlığını yaptığı Uruguay Milli Takımı’yla Güney Afrika’da büyük bir vitrin yaptı. Lugano çeyrek final maçında sakatlansa da durumu ciddi olmadığı için bu, menajer Figer’in planlarını bozmuyor.

Uruguaylı menajer, şu an Milan, Juventus, Lazio ve Roma ile dirsek temasında. İtalyanlar dışında Manchester United, Manchester City ve Fulham’ın da transferde hevesli oldukları öğrenildi. Anlaşılan Lugano, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da F.Bahçeliler’i üzecek.

Tabii bir de olayın teknik kısmı var.. Defansı Lugano ve Bilica’dan kurmayı planlayan Aykut Kocaman, durumdan habersiz.. Defansındaki iki ismin garanti olduğunu düşünen Kocaman, defans transferlerinin hepsini erteledi. Uruguaylı'nın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Vatan



Bu haber 451 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,603 µs