En Sıcak Konular

G.Saraylılar'a Adnan Polat'tan müjde

6 Temmuz 2010 22:51 tsi
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, futbol takımına ihtiyaç duydukları transferleri yapacaklarını söyledi.

Polat, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, transfer konusundaki çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şöyle dedi: “Taraftarlarımıza, camiamıza şunu söyleyebiliriz; Galatasaray'ın ihtiyacı olan transferler yapılacaktır. Ancak medya baskısı veya taraftar baskısı hızında yapmayacağız bunu. Biz ekonomik ve teknik şartları uygun olan sporcuları arzu ettiğimiz şekilde transfer etmeye çalışıyoruz. Yarın bile bir transfer olabilir.”

Adnan Polat, yaptıkları yönetim kurulu toplantısında, öncelikli olarak son günlerde başkan yardımcısı Yiğit Şardan hakkında basında yer alan haberleri görüştüklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “Burada Yiğit arkadaşımıza yönelik aslı astarı olmayan, tamamıyla karalamaya yönelik bir haber çıkmıştır. Galatasaray Kulübü'nde Yiğit Şardan, yapmış olduğu işlerle kendi şirketlerinin nüfuzunu da kullanarak, milyonlarca lira para kazandırmıştır. Bu konuda tüm yönetim kurulumuz hemfikirdir. Bu konuyla ilgili daha detaylı açıklamayı, Perşembe günü basın toplantısında yapacağız. Biz Yiğit Şardan'ın yaptığı işlerin tamamının arkasındayız, bu böyle bilinmeli.”

Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel'in, Galatasaray Futbol A.Ş. yönetiminden istifa ettiğini bildiren Polat, “İstifasını Cuma günü benim ofisime iletti. Ben dün görebildim, ancak gazetelerden okudum. Bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı da basın toplantısında yapacağız” diye konuştu.

“BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR”

Adnan Polat, Galatasaray'da önemli değişimlerin yaşandığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray'a şu an çamur atmaya çalışanlara medyanın fazla itibar göstermemesini istiyorum. Galatasaray'da şu anda ciddi, devrimsel şeyler oluyor. Birleşmenin aşamasındayız, stadın bitme aşamasındayız, Galatasaray'ın anayasasının yeni şeklini uygulama aşamasındayız. Birçok işler yapılıyor. Tabii ki transferler de yapılacak, zamanında bitirilecek ama lütfen bizi rahat bıraksınlar. Bizi eleştirmek isteyenler de lütfen belli değerlere, etiklere saygı göstererek yapsın.”

Bu arada, Haldun Üstünel'in katılmadığı yönetim kurulu toplantısı, yaklaşık 5 saat sürdü. Adna Polat'ın, 8 Temmuz Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.



Bu haber 588 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,354 µs