En Sıcak Konular

CHP'de atama

5 Temmuz 2010 19:32 tsi
CHP MYK, 3 yıldan beri boş bulunan Kadın Kolları Genel Başkanı ile Umut Tunç Başkanlığında görev yapacak olan Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu üyelerini atadı.

CHP’den yapılan yazılı açıklamada, 3 yıldan beri boş bulunan Kadın Kolları Genel Başkanı ile Umut Tunç Başkanlığında görev yapacak olan Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin atandığı belirtildi. Açıklamada, MYK’nın oy birliğiyle aldığı atama kararlarının Genel Sekreter Önder Sav tarafından Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı ile Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na bildirildiği ifade edildi.

Açıklamada, Sav’ın Çakmakçı’ya ilettiği atama kararında, "5 Temmuz 2010 tarihli Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, boş bulunan Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu’nun durumu görüşülmüş, boş bulunan Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine atanmanıza karar verilmiştir. Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu’nun oluşturulması çalışmalarını Genel Sekreterlikle koordineli olarak yapmanızı rica eder, yeni görevinizde başarılar dilerim" dediği kaydedildi.

Sav’ın imzası ile Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na gönderilen atama kararına göre, belirlenen Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle: "Umut Tunç Başkan, Baki Çağdaş Demir, Barış Yıldız, Devrim Taylan Ercan, Dönüş Gürbüz, Emrah Köksal, Ebru Karayalçın, Deniz Demir, Çiğdem Soysal, Hasan Emre Alakuş, Onur Toka, Umut Akdoğan, Hüseyin Umut Bülbül, Yelda Karadağ, Gökhan Ercan."



Bu haber 782 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,507 µs