En Sıcak Konular

Herkes bu tarihte evlenmek istiyor!

1 Temmuz 2010 11:55 tsi
Evlilik günlerini unutulmaz hale getirmek isteyen çiftler, şimdiden nikah dairelerinde yerlerini ayırttı...

Evlilik günlerini unutulmaz hale getirmek isteyen çiftler, ''10.10.2010'' tarihinde evlenmek için nikah dairelerinde şimdiden yerlerini ayırttı.
AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ''10.10.2010'' tarihinde nikah kıydırmak isteyen Pendikli çiftler, Pendik Belediyesi Nikah Sarayı'na randevu almak için akın etti.
''10.10.2010'' için Pendik Belediyesi Nikah Sarayı'nda evlenmek isteyen 30 çift şimdiden randevu almış durumda.
Nikah memurluğu yetkilileri, çiftlerin Şubat ayından bu yana bu özel gün için tarih almaya başladığını, ancak talep yoğunluğu yüzünden yeni başvuranlara yer kalmadığını söylediklerini belirttiler.
''10.10.2010'' tarihinde evlenmek için başvuran Coşkun Erkan ve Aslı Bilgi çifti, sayıların hayatlarında önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, 10 Kasımda tanıştıklarını, 12.12.2009 tarihinde nişan yaptıklarını, şimdi de 10.10.2010 tarihinde evleneceklerini dile getirdiler.
Fatih Kuran ve Sergül Kılıç çifti ise evlilik tarihinin özel bir gün olmasını istediklerini, bu nedenle bu tarihi tercih ettiklerini söylediler.
Yaşar Türkmen ve Gamze Ayık da geçen yıl ''09.09.2009'' tarihinde evlenmeyi düşündüklerini, ancak ertelemek durumunda kaldıklarını belirterek, ''Nikahımızı daha erken kıydırabilirdik, ama bizim için gerçekten özel bir gün olmasını istedik. Onun için bekledik. O gün için yer bulduğumuz için mutluyuz'' diyerek duygularını ifade ettiler.
İbrahim Piroğlu ve Öznur Büyükkayıkçı da ''1.1.2010'' tarihinde sözlendiklerini kaydederek, kendileri için özel ve uğurlu olacağına inandıkları ''10.10.2010'' da evlenmeyi uygun gördüklerini belirttiler.
NİKAH SALONLARINDA YER KALMADI
Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı yetkilileri de ''10.10.2010'' tarihi için boş yer kalmadığını ve o tarihte evlenmek isteyen çiftlerin aylar öncesinden randevularını aldıklarını ifade ederek, o tarihte 10.30-20.00 saatleri arasında 36 çiftin nikahının kıyılacağını kaydettiler.
Kadıköy Belediyesi Nikah Dairesi'nde de durum farklı değil. Yetkililer, ''10.10.2010'' tarihinin dolduğunu ve 58 çiftin o gün evleneceğini söylediler.
Beyoğlu Belediyesi Nikah Sarayı'na da bu özel tarihte evlenmek için 25 çift başvurdu. Yetkililer, ''10.10.2010'' tarihi için yeni başvuru alınmadığını belirttiler.


Bu haber 639 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,903 µs