En Sıcak Konular

Sağlam, Maradona'ya destek için Güney Afrika'ya gidecek

28 Haziran 2010 23:03 tsi
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Arjantin Milli Takımının Teknik Direktörü Maradona ile aralarında oluşan ilginç dostluğu anlattı.

Maradona'nın, Bursaspor'un şampiyon olacağını tahmin ettiğini belirten Sağlam, Arjantin'in finale yükselmesi halinde Maradona'yı desteklemek için orada olacağını söyledi.

Sağlam, takımının yeni sezon hazırlıkları için top başı yaptığı Özlüce Tesisleri'nde gazetecilerin bu konudaki sorularını yanıtladı.

"BANA HEDİYELER GÖNDERDİ"

Maradona ile dostluklarının Noray Nakis sayesinde başladığını belirten Sağlam, şöyle konuştu: "Maradona ile yüz yüze görüşmesek de, Noray bey sayesinde bir dostluğumuz oluştu. Biliyorsunuz o Arjantin Milli takımının sorumlusu. Kendisi bizim abimiz ve defalarca burada görüştük. Şampiyonluktan bir önceki karşılaşmada, kendisi bana Maradona'nın göndermiş olduğu eşofmanı, formayı, atkıyı ve hediyeleri verdi. Ben de aynı şekilde kendisine, ona olan saygımızı sevgimizi ifade eden, kulübümüzün formasını, eşofmanını, atkısını ve kendi resmimi gönderdim."

"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI DOĞRU TAHMİN ETMİŞ"

Noray Nakis ile Maradona arasında geçen bir diyaloğu da anlatan Sağlam, Maradona'nın Bursaspor'un şampiyon olacağını tahmin ettiğini dile getirdi. Sağlam, şunları anlattı: "Noray Beyle bizim şampiyon olacağımız gün aralarında bir diyalog geçmiş. Kendisi demiş ki, 'Göreceksin Bursaspor bugün şampiyon olacak.' Bizim maç biter bitmez atkıyı ve benim resimlerimi Noray beyin önüne atmış, 'Ben sana demedim mi bu takım şampiyon olacak diye' demiş. Öyle bir olayımız var."

"MARADONA'YI DESTEKLEMEYE GİDECEĞİM"

Arjantinin finale yükselmesi halinde maça gideceğini belirten Sağlam, "Ben de kendisine söz verdim, orada görüşme şansımız olmayabilir ama kendisini orada desteklemeye gideceğime söz verdim. İnşallah bizim de favorimiz ve isteğimiz Arjantin'in şampiyon olması."

Bir gazetecinin, "Kendisini burada ağırlama gibi bir durum olabilir mi?" şeklindeki soruya ise Sağlam, "Olabilir tabiki, Arjantinli oyuncularımız var. Belki oların da milli takıma gidebilmeleri için de bir şans olur." yanıtını verdi.

(CİHAN)



Bu haber 672 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,386 µs