En Sıcak Konular

Gül: Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümünü kutladı

28 Haziran 2010 11:15 tsi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kara Kuvvetleri’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner’e tebrik ve takdir mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mesajda Türk Kara Kuvvetleri’nin kuruluş yıldönümünden dolayı Orgeneral Işık Koşaner’e tebriklerini iletti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve onun omurgası olan Kara Kuvvetleri’nin, görev ve sorumluluklarını büyük bir azim ve kararlılıkla yerine getirdiğinin vurgusu yapılan mesajda şu ifadelere yer verildi: "Nitelikli personeli, yüksek vazife bilinci, caydırıcı kuvvet yapısı, teknik donanımı, yürüttüğü modernizasyon çalışmaları ve projeleriyle dünyanın dikkatini çeken Kara Kuvvetlerimizin başarılarını takdirle karşılıyoruz.

Mazisi boyunca parlak zaferlere imza atan Kara Kuvvetlerimiz, şanlı tarihiyle gurur kaynağımızdır. Uluslararası görevlerde de üstün başarılar sergileyen Türk Kara Kuvvetleri, bölgemizde ve dünyada barışın ve huzurun korunmasına önemli katkı sağlamaktadır.

Kara Kuvvetlerimiz, kahraman Ordumuzun diğer unsurlarıyla birlikte, ülke güvenliğinin sağlanması konusunda üstün ve fedakarca bir gayretin içindedir.

Teröre karşı yürütülen topyekun mücadelede, canı pahasına, büyük bir vatan sevgisiyle görev yapan kahraman askerlerimiz, cesaretleriyle, kahramanlıklarıyla, Türk milletine malolmuşlardır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı ve vatan uğrunda şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükran duyuyorum.

Türk Kara Kuvvetleri’nin kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ediyor, size ve şahsınızda Kara Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,036 µs