En Sıcak Konular

CHP il yöneticilerine kapılar kapandı

26 Haziran 2010 12:54 tsi
Kahramanmaraş'ta, parti binasının kapısının kapalı olduğunu gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il yöneticileri, basın açıklamalarını kaldırım üzerinde yapmak zorunda kaldılar.

Parti kapısının tüzük gereği kapalı olamayacağını belirten İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Doğuç, bu durumu genel merkeze bildireceklerini söyledi.

CHP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Doğuç, Kuzey İlçeleri Sorumlusu İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güllü ve Hayri Kale, basın açıklamasını yapmak üzere geldikleri ilçe binasının kapılarının kilitli olduğunu fark ettiler. Bu duruma şaşıran CHP il yönetimi, durumu genel merkez yöneticilerine ilettiler.

Parti binasının önünde kaldırım üzerinde basın açıklamasını okuyan Kuzey İlçeleri Sorumlusu İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güllü'nün konuşmasının ardından Hayri Kale, "İlçe sekreteri, partide bulunan kişilere partiyi kapatıp gitmeleri konusunda talimat veriyor. Niçin kapatmış olacaklarını ise bilmiyoruz. Defalarca telefonla aradık partiyi açmadılar. Yönetim kurulumuzda bu durumu gündeme getirip rapor halinde genel merkeze ileteceğiz.

Yeni genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nun partilerin hiçbir zaman için kapılarının kapanmaması için defalarca uyarıda bulunduğu halde, biz il yöneticilerine ilçe parti binasının kapısı kapatılıyor. Bu nasıl bir anlayıştır. İl ve ilçe yöneticileri olarak aramızda bir kopukluk da yok." dedi.

Güllü ise "Parti tüzüğü gereğince il ve ilçe başkanları kendilerinin işleri dahi olsa yönetim kurulundan görevliler bırakarak partiyi açık tutmak zorundalar. Tüzük gereği böyle olmalıdır. Partimizin iktidara yürüdüğü dönemde partinin kapalı olması ilçe başkanının tamamen kendi kusurudur." diye konuştu.

Kaldırım üzerinde yapılan basın açıklamasının ardından CHP il yöneticileri tarafından basın mensuplarına meyve ikramında bulunuldu.

(CİHAN)



Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,621 µs