En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de kritik saatler!

25 Haziran 2010 13:11 tsi
Fenerbahçe'de günlerdir devam eden Daum krizi bir kaç saat içinde sona erecek. Sarı lacivertli kulübün Alman teknik adamın tazminatı konusunda anlaşmaya vardıkları öğrenildi.

Fenerbahçe'de günlerdir devam eden Daum krizi bir kaç saat içinde sona erecek. Sarı lacivertli kulübün Alman teknik adamın tazminatı konusunda anlaşmaya vardıkları öğrenildi.

Daum Samandıra'ya giriş yaparken, sarı lacivertli kulüpte Alman çalıştırıcının sözleşmesinin fesh edilmesi için gerekli belgelerin hazırlandığı ve 1-2 saat içinde Daum'un görevine son verildiğinin açıklanması bekleniyor.

Sıkı pazarlık

Bir süre önce Daum ile yaptığı görüşmeden sonra yardımcılarını görevden alarak Alman teknik adama Can Bartu Tesisleri’nde mesai yapmasını emreden Fenerbahçe yönetimi, dün İkinci Başkan Nihat Özdemir ile Asbaşkan Cihan Kamer’i tesislere göndererek Daum ile pazarlık masasına oturdu.

Sarı - lacivertli yöneticiler Daum’a 1.6 milyon Euro tazminat ödemeyi teklif etti. Daum direnince rakam 2.6 milyon Euro’ya çıktı. Taraflar anlaşmaya kerhen vardı ama Daum fesih sözleşmesini imzalamadı.

Kocaman tamam

Fenerbahçe, daha iki yıl sözleşmesi olan Daum ile anlaşmaya vardıktan sonra Sportif Direktör Aykut Kocaman ile bir yıllık sözleşme yapma kararı da aldı. Kocaman önümüzdeki pazartesi günü teknik direktör olarak göreve başlayabilmek için Daum’un fesih sözleşmesine imza atmasını bekliyor.

Daum, kendisine teklif edilen tazminatı kabul ettiği taktirde sarı- lacivertiler Kocaman ile teknik direktör olarak anlaşmaya varacak. Kocaman’ın sözleşmesinde bir yıllık opsiyon da bulunacak ve kulüp istediği taktirde bu opsiyonu kullanabilecek.
Bu arada Fenerbahçe Belçika’nın Genk kentinde, on gün sürecek bir hazırlık kampı planladı. Sarı - lacivertliler, Belçika’da dört tane hazırlık maçı yapıp, İstanbul’a dönecek.

samanyoluhaber



Bu haber 520 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,403 µs