En Sıcak Konular

Doğu Perinçek'i üzecek haber

25 Haziran 2010 10:43 tsi
Doğu Perinçek'i üzecek haber 
Sağlık raporları temiz, Silivri'de kalacak...

Kalp ve ayağındaki rahatsızlık gerekçesiyle hastaneye giden Ergenekon davasının tutuklu sanığı Doğu Perinçek'in sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı.

Kalp ve ayağındaki rahatsızlık gerekçesiyle hastaneye giden Ergenekon davasının tutuklu sanığı Doğu Perinçek'in sağlık durumunun iyi olduğu ortaya çıktı. 68 yaşındaki Perinçek'in kalp hastalıkları açısından risk taşımadığı tespit edildi. Perinçek gibi kalp şikâyetiyle hastaneye başvuran Ergenekon sanığı Kemal Kerinçsiz'in de rahatsızlığının olmadığı tespit edildi.

İki hafta önce kalp ve ayağındaki rahatsızlık gerekçesiyle hastaneye giden Ergenekon davasının tutuklu sanığı İşçi Partisi Başkanı Doğu Perinçek sağlam çıktı. Kalp için sintigrafi çekilen 68 yaşındaki Perinçek'in genel durumunun iyi olduğu ve kalp hastalıkları açısından risk taşımadığı tespit edildi. Bunun yanında Perinçek için çekilen MR da normal çıktı. Perinçek'in ayağında iltihaplanmaya rastlanılmadı. Öte yandan bir diğer Ergenekon sanığı Kemal Kerinçsiz de önceki gün Silivri Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Birçok Ergenekon sanığında da bulunan kalp şikâyetiyle hastaneye başvuran Kerinçsiz'in sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Rahatsızlığını gerekçe göstererek 11 Hazi-ran'da Silivri Devlet Hastanesi'ne giden Perinçek, kalp ve ayağındaki şikayetler nedeniyle muayene edilmişti. Genel durumu ciddi olmayan Perinçek'e, ileri tetkik içine ayağına MR ve kalbine sintigrafi çekilmesi için farklı hastanelere sevk kararı alındı. MR için Esenyurt Devlet Hastanesi'ne, sintigrafi için İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Buradan çıkan sonuçlar neticesinde Perinçek'in ciddi bir sağlık durumunun olmadığı tespit edildi. Perinçek şu an için bir hastaneye yönlendirilmeyecek. Ergenekon davasının tutuklu bir diğer sanığı avukat Kemal Kerinçsiz de önceki gün kalp şikayetleri için Silivri Devlet Hastanesi'ne gitti. Kerinçsiz'in kalp atım hızında zayıflık olup olmadığı incelendi. Genel durumu iyi olduğu için cezaevine geri gönderildi. 

zaman

 

 

 

 



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    14,674 µs