En Sıcak Konular

Fatih Terim'e büyük şok

24 Haziran 2010 16:13 tsi
Adı Fatih Terim olarak belirlenen stadyumun adı sürpriz bir şekilde değiştirildi...

Çukurova Üniversitesi senatosu geçen yaz inşaatını tamamladığı ve adını Fatih Terim olarak belirlediği stadyumun adını sürpriz bir şekilde değiştirdi.

Goal.com'da Hüseyin Ataş'ın haberine göre, Fatih Terim’in Türk milli takım antrenörü olduğu dönemde inşaatı tamamlanan stadyuma, Adana’nın futbol anlamındaki en büyük markası Terim’in adını vererek kendinisine jest yapmayı ve adını yaşatmayı düşünen Çukurova Üniversitesi senatosu, bu kararından vazgeçti. 3 Mart 2009 tarihinde inşaatı tamamlanan ve aynı tarihli senato kararıyla Terim’in adı verilen stadyum Futbol Federasyonu’nun sitesinden de Türk futbolseverleriyle duyurulmuştu.

Terim’in katılacağı görkemli bir açılış töreni ile stadyumu faaliyete başlatmak isteyen üniversite senatosu bir çok kez davet etmesine karşın Terim’i, Adana’ya getirememişti. Mayıs ayında düzenlenen şenliklerde üniversite resmi sitesi, stadyum ile ilgili duyurularda Fatih Terim Stadyumu ifadesini kullanırken yaklaşık 2 haftadır Çukurova Üniversitesi Stadyumu ifadesini kullanıyor. Fatih Terim Stadyumu yazan tabelayı da kaldıran üniversite yönetimi, bu tabelanın yerine Çukurova Üniversitesi Stadyumu yazan bir tabela asmayı tercih etti.

Üniversite senatosunun, daha önce Fatih Terim’in adını verdiği ve 1 sezon bu şekilde açılış için Terim’in gelmesini beklediği stadın ismini değiştirme sebebinin Terim’in bir türlü açılışa gelmek istememesi olduğu iddia edildi.

3.000 kişilik kapasitesi olan Çukurova Üniversitesi Stadyumu, Süper Amatör Küme’de mücadele eden Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nün maçlarının yanı sıra bir çok organizasyona da ev sahipliği yapıyor.



Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,712 µs