En Sıcak Konular

13 şehir için kritik uyarı...

22 Haziran 2010 10:12 tsi
Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinde aralıklı olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, Batı bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, ilk saatlerde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Batı Karadeniz ile İç Anadolu'da batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, bölgenin güney ve doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale) kuvvetli olması bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinde Kütahya ile Ayvalık ve Edremit çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı bulutlu, bölgenin kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale) aralıklı, Sivas ve Yozgat çevreleri öğle saatlerinde, Kırşehir ile Konya'nın kuzey ilçeleri akşam saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinde Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, iç kesimleri (Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin) ile Samsun çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzeyi, akşam saatlerinde Kars, Ardahan ve Erzincan çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu geçecek.



Bu haber 492 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,845 µs