En Sıcak Konular

Topçu: 'Ulaşamadığınız Karakola Mehmet'i göndermeyin'

20 Haziran 2010 18:08 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çağrıda bulunarak, "Terör saldırılarında ulaşamadığınız karakollara Mehmet'i göndermeyin." dedi.

Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Adana İl Kongresi'nde konuşan Yalçın Topçu, Genelkurmay İç Güvenlik Harekat Dairesi Başkanı Tümgeneral Fahri Kır'ın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden verilen 11 şehit öncesi yaptığı 'terör saldırıları artacak' açıklamasını da eleştirdi. Topçu, "Milletin güvenliğinden sorumlu bir yetkili çıkıp, milletin gözüne baka baka, "Terör saldırıları artacak" diyor. Aklıma iyilik sağlık. Bizi koruyacak yerler terör geliyor ölüm orada diyor. Ardından meşhur saldırı oluyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları hükümette olsa bu açıklamanın hesabını sorar mı sormaz mı? Bunu yetkilinin burnundan fitil fitil getirir mi getirmez mi?" sorusunu yöneltti.

"BÖLÜCÜLERE VE SAPIKLARA İDAM CEZASINI GERİ GETİRECEĞİZ"

''Artık Kandil'in dağda eşkıyası TBMM'de sözcüleri var. Bunu kınıyorum'' diyen Topçu, Türkiye'nin işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk sorunlarını konuşması gerekirken, gündemini dış güçler tarafından beslenen terörün oluşturduğunu söyledi. Ülkenin bölücü terör, ahlaki terör ve ekonomik terör kıskacında olduğunu savunan Topçu bölücü terör örgütünün milleti asla birbirine düşüremeyeceğini kaydetti. Terör sorunun 26 yıldır Türkiye'yi meşgul ettiğini anlatan Topçu, ''Biz iktidar olduğumuzda bunlar ortadan kalkacak. AB yasalarını yırtıp atacağız. Türk İslam Birliği'ni kuracağız. İktidarımızda bölücülere ve sapıklara idam cezasını geri getireceğiz.'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından yapılan seçimlerde mevcut il başkanı Adem Arık aday Ahmet Şahin'in hazırladığı tek listeyle gidildi. Kongrede Yaren Uzundal isimli küçük bir kızın merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ait ''Üşüyorum'' adlı şiiri okuması salondakileri gözyaşına boğdu.

cha



Bu haber 855 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,337 µs