En Sıcak Konular

Şehit cenazesine kimler katılmadı?

20 Haziran 2010 13:53 tsi
Siyasetçileri Hakkari'de teröre kurban giden 9 asker de bir araya getiremedi. 15 büyükelçinin olduğu cenaze töreninde bakın kimler yoktu?

Şehit haberleri üzerine arka arkaya sert açıklamalar yapan muhalefet liderleri Van'da düzenlenen askeri cenaze törenine ise katılmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin mitingine katılmak için Gaziantep'e gitti. BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun programında, partisinin Mersin ve Adana il kongreleri vardı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş ve DSP lideri Masum Türker'in ise resmi bir programı görünmemesine karşın Van'daki cenaze töreninde yer almadı.

Van'da şehit askerler için yapılan törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Mit Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit, 2. Ordu Komutanı Nejdet Özel , Van Valisi Münir Karaloğlu, Hakkari Valisi Muammer Türker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Van milletvekilleri, AB üyesi 15 ülkenin büyükelçileri, kurum müdürleri ve askeri erkan katıldı.

internethaber 

 



Bu haber 845 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,993 µs