En Sıcak Konular

Polat'ın hedefindeki Real Madridli

18 Haziran 2010 11:57 tsi
Adnan Polat'ın önümüzdeki hafta İspanya'ya giderek Real Madrid yönecileri ile bir futbolcu için masaya oturması bekleniyor.

Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel'in yetkilerini alan Sportif Direktör Adnan Sezgin'in Diarra için ön görüşme yaptığı bildirildi. Başkan Adnan Polat'ın ise önümüzdeki hafta İspanya'ya giderek Real Madrid'le masaya oturması bekleniyor.

Mehmet Topal'ın Valencia'ya satılmasının ardından önceliği ön liberoya veren Sarı-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Rijkaard'ın da alınması için rapor verdiği Diarra'yı listenin ilk sırasına aldı. Geçen yıl da gündeme gelen Mali Milli Takımı'nın kaptanı için Başkan Polat, bütçe limitlerini zorlayacak. Real Madrid, göndermeyi düşündüğü Diarra için yaklaşık 5 milyon Euro civarında bonservis bedeli talep ediyor. Başkan Polat, gerekirse Mehmet Topal'dan gelecek bonservis bedeliyle bu oyuncuyu Sarı-Kırmızılı renklere bağlamaya çalışacak.

Sapanca'daki kürek yarışmalarında açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "7-8 oyuncu ile pazarlık halindeyiz." diyerek birçok isimle ön görüşme yaptıklarını söylemişti. Diarra dışında Aslan'ın İsrail'in Hapoel Tel Aviv ekibinde mücadele eden Nijerya Milli Takımı'nın kalecisi Vincent Enyeama ile de ilgilendiği ortaya çıktı. sport.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre, oyuncunun menajeri Andreas Muller, Galatasaray'ın Arsenal ve West Ham United'ın da ilgilendiği file bekçisi için diğerlerinden bir adım önde olduğunu belirtti. Nijerya'nın Arjantin ile oynadığı Dünya Kupası maçındaki kurtarışlarıyla göz dolduran Enyeama'nın menajeri, "Galatasaray ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama Enyeama için 8 teklif birden var. En son kararı tabii ki o verecek." dedi.

zaman



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,834 µs