En Sıcak Konular

'O rüzgar kesilince çakılır yere'

17 Haziran 2010 14:53 tsi
'O rüzgar kesilince çakılır yere' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu adeta kılıçtan geçirdi...

Internethaber'den Nergis Demirkaya'nın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile yaptığı röportajdan ilgili kısım:

CHP doğu illerinden milletvekili çıkaramadı. Yeni dönemde bir şansı olabilir mi?

Kürt meselesi deyince aklınıza sadece ekonomik çözümler geliyorsa insanları tuvaletle mutfak arasında bir boruyla karıştırıyorsunuz demektir. Rüzgar deniliyor. Rüzgarla havada duran sadece uçurtmalardır. O rüzgar kesilince çakılır yere. Bir rüzgar görmüyorum. Üfürülen bir hava var. Medya yaptı bunu. Daha önce de Tansu Çiller’e, Kemal Derviş gibi isimlere yaptılar. Şimdi bu ülkede açılım değişimden söz edecekseniz Kürt-Türk, Alevi Sünni… bütün insanların değerlerine, acılarına saygı duyacaksınız. Kılıçdaroğlu’nda böyle bir hava var mı yok.

Kılıçadroğlu’nun üslubu ve söylemlerini çok eleştiriyorsunuz? Havuzlu villa, Başbakan’ın maaşı…

Kongrede Sayın Kılıçdaroğlu’nu dinledim. Dış politikada, AB konularında ne söylüyor. Eski sigortacı olduğu için aile sigortasından söz ediyor. İLO’nun 102 nolu sözleşmesi bu. Bizim iktidarımızda 8 tanesi hayata geçti. Yolsuzlukla mücadele diyor. Ben soruyorum 8 yıllık iktidar döneminde ispatlayacakları yolsuzluk varsa ve bunu Savcılığa taşımamışlarsa bunun ortakları onlardır.

”Havuzlu villalar” diyor. Senin genel başkanın villada oturmuyor mu?. Sayın Baykal villada oturuyor sorun olmuyor da sayın Başbakan villada oturunca mı bir şey oluyor. Bir de CHP’liler hepsi Mamak’ın gecekondularında oturuyor gibi. Sizin de gider villalarınızı çekerler cevap veremezsiniz. Böyle popülizm yapmanıza gerek yok.

Kılıçdaroğlu diyor ki, "Başbakan 10 bin lira ile geçinemiyorsa emekli 500 lira ile nasıl geçinecek". Ucuz popülizm budur. İktidara geldiğinizde en düşük işçi memur emeklisine milletvekili emeklisi kadar emekli parası verecek misiniz? Bu popülizm. Senin aldığın maaş da başbakanın aldığı maaş kadar. Mal beyanı yaptın 4-5 evin var. İşçinin o kadar evi var mı? Yok. Bu ucuz popülizm kimseyi iflah etmez.

İş aş Haydar Baş vardı. Böyle iktidar olunsa Haydar Baş iktidar olurdu.



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,258 µs